NEVJEROJATNO: / Ronaldo se pokazao kao loš gubitnik i s pravom mu se svi smiju: 'Ma neće oni napraviti ništa'

Image

Kapetan islandske nogometne reprezentacije Aron Gunnarson s pravom može biti ponosan na bod osvojen protiv Portugala u skupini F Europskog prvenstva.

15.6.2016.
8:08
VOYO logo

Naime, u istom trenutku u kojem je turski sudac Çakιr odsvirao kraj meča Gunnarson je već bio u skupljanju osobnih trofeja i pritom je želio onaj najveći – dres Cristiana Ronalda. Dakle, umjesto da uskoči u zagrljaj suigrača ili razdragano mahne publici koja je stigla bodriti Islanđane, Gunnarson je odlučio provesti svoj plan pri čemu ga je tek nakratko od portugalskog asa odmaknuo Sigurdsson s kojim se 'morao' pozdraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov poučak

Sam Ronaldo nije bio odveć zainteresiran za cijelu priču, on je očito nezadovoljan, što se moglo shvatiti i iz njegovih izjava poslije ogleda, nakon utakmice imao što za reći sucima. U mikrofone je pak na račun islandske proslave boda rekao ovo:

"Meni je način njihove proslave bio nevjerojatan, kao da su Euro osvojili, a neće napraviti ništa. Ako ne pokušavate igrati i sve što radite tijekom utakmice je to da se branite, branite i branite to pokazuje da imate mentalitet malih. Mi smo pokušali pobijediti, Island nije pokušao ništa. Postigli su gol, imali dvije prilike i parkiran autobus u mreži. Svi su im bili iza lopte. Trebali smo uzeti tri boda, Island je imao sreće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo