NEVJEROJATNA BRAVURA MATEA KOVAČIĆA: / Hrvat posramio zvijezde Barcelone, Marcelo mu se poklonio usred utakmice

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mateo Kovačić bio je vinovnik fantastične bravure koja je proteklog vikenda bila viđena u prijateljskom El Clasicu između Barcelone i Reala (3-2).

31.7.2017.
14:23
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Osim njegovog pogotka u 14. minuti, u trenutku kad se otresao stupa obrane "katalonskog giganta" Gerarda Piquea i s ruba kaznenog prostora zabio u donji desni kut Barcinog golmana Jaspera Cillessena, a nakon toga i potegnuo kontru te asistirao Asensiju za 2-2, publika na stadionu u Miamiju Hrvatu je zapljeskala i u 70. minuti, isto kao i Marcelo.

SPEKTAKL U MIAMIJU: Hrvati briljirali, Kovačić zabio i asistirao, Rakitić strijelac, Messi uništio Modrića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na centru je Kova primio loptu, između četvorice nogometaša Barcelone koji su bili u blizini, ali opet i dosta široko postavljeni, dok mu je s leđa dolazio Sergio Busquets.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je rukom autoritativno odbio nasrtaj jednog od najboljih defenzivnih veznjaka svijeta koji mu je htio uzeti loptu, još više navukao na sebe trojicu koji su ga htjeli pritisnuti u sredini, a zatim je Busqueta i suigrača mu Denisa Suareza zeznuo odigravanjem lopte petom u smjeru suprotnog od onog u kojem je Barcin dvojac krenuo. Pogledajte i sami kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo