NEVJERICA U SPLITU: / "Ovo je tužna večer, moramo brzo učiti"

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Svega tri dana nakon velike euforije koju je donijela uvjerljiva pobjeda protiv Kopera (4:1) i plasman u 3. pretkolo Europske lige, nogometaši i navijači Hajduka doživjeli su teško prizemljenje.

27.7.2015.
8:36
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

U dvoboju 3. kola hrvatskog prvenstva Istra 1961 je na svome terenu deklasirala Splićane s 4:1 i ostavila ih da i dalje čekaju prvu ligašku pobjedu ove sezone. Puljani su u prvom poluvremenu poveli s 2:0 golovima Heistera i Repića, a odmah na početku nastavka Tomić je s bijele točke povisio na 3:0. Kiš je u 63. minuti nakratko vratio nadu Hajduku, ali već u sljedećoj minuti je Heister svojim drugim golom vratio domaćima prednost od tri gola i postavio konačan rezultat.

"Napravili smo previše pogrešaka"

Trener Hajduka Damir Burić sasvim očekivano nije krio razočaranje nakon debakla njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je tužna večer za nas. Napravili smo previše pogrešaka u igri. Nismo bili pravi. Čestitke Istri, a mi trebamo brzo učiti da bismo ispravili pogreške i vratili se na razinu koju priželjkujemo. Igrači koji su dobili šansu su se trudili, ali nisu imali prostora. Sljedeća utakmica je već u četvrtak i trebamo dati sve od sebe da se vratimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra je u prošlom kolu doživjela težak poraz od Lokomotive (1:6), ali u nedjelju se vratila u velikom stilu. Trener Igor Pamić je blistao od sreće.

"Naučili smo nešto iz poraza od Lokomotive. Raduje me taktička zrelost koju smo pokazali, a igrači su potvrdili da su frajeri. Ranije smo kod kuće imali dosta problema, a sada Drosina postaje naša neosvojiva tvrđava", poručio je Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo