Neumorni Olić: S 35 godina na leđima ruši rekorde!

Ivica Olić ne staje! Ni s 35 godina na leđima hrvatski nogometaš nije izgubio svoj zaštitni znak, neumorno trčanje od prve do posljednje minute utakmice.

12.2.2015.
16:43
VOYO logo

Bila je to druga uzastopna pobjeda Hamburžana koji su se tako malo odmaknuli od zone ispadanja iz Bundeslige. No, za osiguravanje ostanka će trebati još puno dobrih utakmica, baš kao što je bila spomenuta protiv Hannovera. U razgovoru za SportBild Olić je otkrio i jedan zanimljiv podatak o tom dvoboju.

"Protiv Hannovera smo kao momčad pretrčali 128 kilometara. To je ovosezonski rekord u Bundesligi. I ja sam također srušio osobni rekord s 13 pretrčanih kilometara. Pogledajte mi ožiljke na nozi. Kad sam ih vidio nakon utakmice, pomislio sam: bio je to težak posao. Ali vrijedilo je, osvojili smo bodove ", istaknuo je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš se napadač ove zime vratio u klub za koji je igrao od 2007. do 2009. godine. Došao je iz Wolfsburga s kojim se borio za Ligu prvaka u klub koji se grčevito nastoji spasiti od ispadanja.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku ne možemo igrati lijep nogomet. Ulog je velik, a mladi igrači se boje da ne naprave pogreške. Svašta se ovdje događalo u posljednje dvije godine. Promjene trenera, novi direktor, nova struktura, a i dalje se borimo za ostanak."

U subotu Olića očekuje gostovanje kod njegova bivšeg kluba Bayerna koji je uvjerljivo prvi na ljestvici i korača prema još jednom naslovu. Hrvatski veteran ipak nije pesimističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je pobjeda moguća. Vjerujem da možemo prirediti iznenađenje", zaključio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo