NEUGODNA SITUACIJA ZA MANDŽUKIĆA: / Dogovara transfer u slavni klub, a mediji ga žestoko napali zbog visine plaće

Image
Foto: Profimedia

Kako javljaju tamošnji mediji, navodno je već u pregovorima s Lokomotivom, za koji nastupa Vedran Ćorluka

6.7.2020.
21:55
Profimedia
VOYO logo

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom. Mandžukić je ovu vijest potvrdio na svom Instagram profilu.

“Postigao sam dogovor s Al Duhailom o sporazumnom raskidu ugovora. Cijenim povjerenje i gostoprimstvo koje su mi ukazali u Kataru i klubu želim sve najbolje u budućnosti”, napisao je Mandžukić koji je za katarski klub potpisao u prosincu prošle godine nakon što je četiri godine proveo u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisalo se kako hrvatskog napadača žele i turski velikani Galatasaray i Fenerbahče pa i talijanski Benevento, a prema najnovijim informacijama bivši Vatreni mogao bi preseliti u Rusiju. Kako javljaju tamošnji mediji, navodno je već u pregovorima s Lokomotivom, za koji nastupa Vedran Ćorluka, ali posao možda i neće biti tako jednostavan.

Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic (R) celebrates next to Juventus' Bosnian midfielder Miralem Pjanic after opening the scoring scoring during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan., Image: 395417119, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Ide li zaista u Rusiju

Naime, ruski mediji tvrde da Mandžukić traži astronomsku plaću od Lokomotive, čak četiri milijuna eura godišnje i dvogodišnji ugovor, dakle osam milijuna eura. Tamošnji su ga mediji već počeli napadati zbog navodne plaće koju traži. Ruski Eurosport tvrdi da je Mandžukić prestar da bi tražio toliki ugovor i da se u Kataru baš i nije proslavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temu je komentirao i nogometni menadžer Aljaksandr Manjakov. "Dvije godine ugovora s plaćom od četiri milijuna eura je luksuz za rusko prvenstvu. Mandžukić je majstor, ali je sada nerazumno plaćanje tolikog novca. Proračuni ruskih klubova, čak i onih najboljih, godinama se smanjuju. Mandžukić s takvom plaćom i rusko prvenstvo su nespojivi", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo