UŽASNO / Nesuđeni trener Rijeke i izbornik jedne europske reprezentacije suspendiran zbog seksualnog uznemiravanja igrača

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Talijanski trener reprezentaciju Malte vodi od prosinca 2019. godine, a između ostalog radio je u Ascoliju, Bariju, Speziji, Palermu

27.9.2022.
21:19
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometni savez Malte suspendirao je izbornika Talijana Devisa Mangia zbog navodnog nedoličnog seksualnog ponašanja prema igraču.

Nogometni savez je u nedjelju dobio informaciju o njegovom nedoličnom ponašanju prema jednom reprezentativcu, a mediji prenose da je bilo optužbi za neprimjereno ponašanje prema igraču i dok je Mangia bio trener rumunjske Craiove od 2017. do travnja 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski trener reprezentaciju Malte vodi od prosinca 2019. godine, a između ostalog radio je u Ascoliju, Bariju, Speziji, Palermu, kao i u mladoj talijanskoj reprezentaciji.

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nesuđeni trener Rijeke

Mangia (48) s Maltom ima ugovor do 31. prosinca iduće godine. Reprezentaciju Malte u večerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Izraela predvodit će pomoćni trener Davide Macot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, vrijedi spomenuti kako se Mangia spominjao kao mogući trener Rijeke nedugo nakon što je Goran Tomić koncem prošle sezone dobio otkaz. Navodno je bivši sportski direktor Rijeke, Robert Palikuča razmatrao i njega kao opciju za klupu, ali, eto srećom, on nije došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo