NEOČEKIVANA ZAVRŠNICA: / Rekorder zadnjeg dana prijelaznog roka je - Stoke City!

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Nikakvih senzacija nije bilo u ponedjeljak, posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka na europskoj nogometnoj tržnici.

2.2.2016.
9:45
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

Stoke City je prijelazni rok završio rekordnim transferom nakon što je u ponedjeljak iz Porta doveo francuskog veznjaka Giannelija Imbulu za 24 milijuna eura. Imbula (23) je sa Stokeom, devetoplasiranom momčadi engleskog prvenstva, potpisao ugovor na pet i pol godina, objavio je premierligaš na svojim službenim stranicama.

Everton doveo senegalskog napadača

Ovaj transfer je nadmašio i iznos od 15,8 milijuna eura koliko je Stoke platio za švicarskog krilnog napadača Xherdana Shaqirija koji je u kolovozu došao iz Intera. Imbula ima iskustvo igranja u Ligi prvaka s Marseilleom u koji je došao 2013. iz gradskog rivala Guingampa. U Porto je prešao prošle godine za 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je potpisao ugovor na četiri i pol godine s 25-godišnjim senegalskim napadačem Oumarom Niasseom za kojeg je platio 17,8 milijuna eura. Niasse je u Premier ligu došao iz moskovskog Lokomotiva na veliko zadovoljstvo trenera Roberta Martineza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On ima osobnost i ovo je dobar trenutak za njegovu karijeru. Imao je dosta uspjeha u Rusiji i donosi nam drugačiju kvalitetu od one koje imamo u momčadi", kazao je Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo