NEOBIČAN POTEZ MOURINHA: / Otkriveno novo pojačanje Chelseaja!

Chelsea je nedavno potpisao s Yokohamom sponzorski ugovor vrijedan 200 milijuna funti, a londonski klub je ekspresno pronašao i igračko pojačanje na japanskom tržištu.

9.4.2015.
11:21
VOYO logo

Svake od narednih 5 godina, japanski proizvođač guma će za reklamu na dresu keširati po 40 milijuna funti, a prvih četiri milijuna sponzorske love će Roman Abramovič i društvo ostaviti u japanskom glavnom gradu.

Dovršenje posla je prema japanskim medijima puka formalnost, Yoshinori Muto će na ljeto postati novi igrač Chelseaja, a ponudu Mourinhove momčadi potvrdio je i čelnik Tokyo FC-aNaoki Ogane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, Chelsea nam je poslao ponudu za Mutoa. Žele ga dovesti ovog ljeta", kazao je Ogane i otkrio da nude četiri milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini 'problem' u cijelom poslu mogla bi biti radna dozvola za 22-godišnjeg nogometaša koji baš i nije bio standardan reprezentativac svoje zemlje. No, jedno pismo japanskog izbornika Vahida Halilhodžića kako računa na jednog od najboljih ofanzivaca u ligi mu može donijeti tu dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče konkurencije na Stamford Bridgeu, teško da će se naigrati u Londonu, ali Chelseaju bi Japanac savršeno stigao. Ne mora niti zaigrati, potez će se višestruko isplatiti prodajom dresova i ostalim marketinškim potezima na japanskom tržištu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo