NENAD BJELICA NAKON PROLASKA U 3. PRETKOLO: / 'Što sam im rekao na poluvremenu? Da im vjerujem.'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Dinamov trener nije bio nezadovoljan usprkos tome što je njegova ekipa odigrala prilično neuvjerljivu utakmicu

31.7.2018.
22:00
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u remijem u Izraelu osigurao prolazak u treće pretkolo i došao korak od europske jeseni. Modri su nakon sjajne prve utakmice na Maksimiru u Izrael došli s velikom prednošću, ali nisu prikazali igru koju se moglo vidjeti na Maksimiru.

Pohvalio navijače

"Prije svega čestitam svojoj ekipi na prolazu. Čestitam domaćinu na dobroj utakmici i čestitke navijačima jedne i druge ekipe, posebno našima koji su došli u Izrael. Pohvale domaćim navijačima na sjajnoj atmosferi", rekao je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš ulazak u utakmicu pa preokret

"Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu. Bio sam uvjeren da možemo puno bolje. Rekao sam im što moraju popraviti. Da imam puno povjerenja u njih i da sam siguran da prolazimo jer smo momčad s karakterom i puno kvalitete, kao i to da sam ponosan na njih. To smo napravili u drugom dijelu i zato idemo dalje" rekao je trener Dinama i pokazao da vjeruje svojim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi otkriti tajnu

"Jako sam sretan što se smijem vratiti u Hrvatsku. Nek ostane tajna što mi je trener Hapoela rekao. Mislim da je on vrhunski trener, to je pokazao zadnjih godina. Igrao sam s Lechom protiv njega prijateljski susret već ranije. Želim mu puno sreće, da bude prvi i da u Europskoj ligi napravi nešto značajno", zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo