FOTO: / Stigao žestoki odgovor! 'Kruno Jurčić se vara, vidjet će on'

'Dinamo je opasan sa svih pozicija. Ne znam gdje bih krenuo, od Sudanija, Čopa, Sammira, Fernandesa, Šimunića... Ma, glupo je dalje nabrajati...

20.8.2013.
20:03
VOYO logo

U utorak ujutro trener DinamaKruno Jurčić održao je konferenciju za novinare uoči 'play off' susreta Lige prvaka protiv bečke Austrije na kojoj je najavio da se gosti u Zagreb dolaze braniti.

No, stigao je brzi i žestoki odgovor. Samo nekoliko sati kasnije pred novinare je stao trener Bečana Nenad Bjelica i poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, Kruno Jurčić se vara, vidjet će on kako ćemo igrati. Nećemo se braniti, gajimo lijep nogomet. Naš najveći adut je što se borimo kao lavovi, a toga on nije svjestan", rekao je Bjelica i nadodao:

"Nema sumnje da je Dinamo favorit, imaju odlične igrače. No, ja vjerujem svojim dečkima koji imaju priliku prvi put u povijesti ući u Ligu prvaka. To je naš veliki motiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica je potom secirao Dinamo:

"Dinamo je opasan sa svih pozicija.Ne znam gdje bih krenuo, od Sudanija, Čopa, Sammira, Fernandesa, Šimunića... Ma, glupo je dalje nabrajati... Opasnost vreba sa svih strana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam da će moji igrači morati dati više od svojih mogućnosti kako bi dohvatili dobar rezultat za uzvrat", za kraj će Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo