NEMA ZEZANCIJE S MANDŽUKIĆEM: / Bivši Vatreni ušao u okršaj s Atalantinim kapetanom, Nizozemac se nije dobro proveo

Image
Foto: Screenshot

Bivši Vatreni je stao u obranu svog suigrača

24.5.2021.
10:22
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Milan osigurali u nedjelju navečer nakon sedam godina nastup u Ligi prvaka. Pobjedu vrijednu nastupa među elitom je ostvario s dva pogotka iz kaznenih udaraca, a oba puta je realizator bio Franck Kessie (43-11m, 90+4-11m). Ante Rebić nije bio u konkurenciji za sastav zbog ozljede, a MarioMandžukić je igrao od 79. minute.

Bivšem Vatrenom to je bilo dovoljno da se nađe u središtu pozornosti. Naime, Atalantin kapetan Marten de Roon u jednom je trenutku nasrnuo na Milanova veznjaka Radu Krunića. Mandžukić, poznat kao Mr. No Good,, nije mogao mirno to promatrati pa je odgurnuo De Roona, koji je potom završio na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pitanje je hoće li Milan ponuditi novi ugovor Mandžukiću, koji je većinu vremena zbog ozljeda bio izvan stroja. Prije Milana Mandžukić je, inače, igrao u Hrvatskoj za NK Zagreb i GNK Dinamo, a onda je u ljeto 2010. otišao u Njemačku gdje je igrao za VfL Wolfsburg (60 utakmica i 20 golova) i Bayern (88 utakmica i 48 golova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezoni 2014./15. potpisao je za Atletico Madrid u kojem je u 43 utakmice zabio 20 golova prije nego je prešao u Juventus. U pet sezona u Juventusu, odigrao je 162 utakmice i zabio 44 gola. U siječnju 2020. prešao je u katarski Al-Duhail gdje je zabio jedan gol u sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo