NEMA VIŠE DILEMA, POZNATO JE TKO ĆE IGRATI PROTIV SLOVAČKE: / Evo kako će Vatreni izgledati u ključnoj utakmici za Euro

Image
Foto: Profimedia

Istaknuo je da je danas održan zadnji sastanak na kojem je igračima rečeno tko će igrati

15.11.2019.
22:00
Profimedia
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na posljednjoj novinarskoj konferenciju uoči subotnjeg ogleda na Rujevici protiv Slovačke, poručio je kako se "Vatreni moraju postaviti kao favoriti i dati sve od sebe." Dalić je naglasio kako su proteklih dana imali tri jako dobra treninga, na kojima su svi igrači pokazali da su motivirani i fokusirani.

Istaknuo je da je danas održan zadnji sastanak na kojem je igračima rečeno tko će igrati. “Imali smo tri jako dobra treninga gdje smo svi bili motivirani i ozbiljni. Danas smo imali zadnji i jako bitan sastanak, dečki sve znaju, sve smo odlučili. Tko god izađe dat će sve od sebe, a oni koji će biti u prvih 11 imat će podršku od svih nas i rekao sam im da igraju opušteno. Pritisak postoji, ali mi se moramo opustiti i postaviti kao favoriti te uživati u utakmici i postići željeni rezultat. Bez obzira na vrijeme ili ostale okolnosti, dat ćemo sve od sebe”, rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

15.11.2019., Rijeka - Trening hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu HNK Rijeka uoci kvalifikacijske utakmice sa Slovackom. Milan Badelj, Bruno Petkovic, Luka Modric, Ivan Perisic Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Slovaci nemaju što izvući

Na pitanje slovačkog novinara je li šteta što se ova utakmica neće igrati pred punim Maksimirom, Dalić je naglasio da nema potrebe o tome raspravljati. "Ovdje u Rijeci imamo sjajne uvjetem a teren je najbolji u Hrvatskoj i sve je u redu", istaknuo je.

Na pitanje koliko mu je važno kako će izbornik suparničke ekipe postaviti igru, Dalić je kazao da se hrvatska reprezentacija nema potrebe nikome prilagođavati. "Razgovarali smo o njihovoj igri u Trnavi i oni nemaju što dobroga izvući iz te utakmice. U sredini moraju biti mnogo agresivniji, bliži našim igračima. Razmišljali smo kako bismo se mi postavili u njihovoj situaciji," kazao je Dalić te još jednom komentirao brojne izostanke u našim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo razmišljati o tome koga u reprezentaciji nema, nećemo plakati jer Hrvatska ima izbor igrača i što god bude, odgovornost je na meni, a ne na njima", naglasio je izbornik.

Image
Image

15.11.2019., Rijeka - Trening hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu HNK Rijeka uoci kvalifikacijske utakmice sa Slovackom. Luka Milanovic, Marcelo Brozovic, Luka Modric, Josip Juranovic Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Tko će igrati?

No, tko će na kraju igrati? Dalić je na treningu u četvrtak podijelio momčad, a u prvih 11 su mu bili: Livaković - Jedvaj, Ćaleta Car, Perić, Barišić - Brozović, Modrić, Vlašić - Perišić, Rebić, Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je rekao da vjerojatno neće ništa mijenjati osim ako nešto ne iskrsne, dakle to bi trebao biti sastav za Slovake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo