'ZVIJEZDA VODILJA' / 'Nema to veze sa srećom, Modrićem, Mamićem, EU, Vatikanom': Srbima objasnio zašto su Vatreni velikan euro nogometa

Image
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL

On je uvjeren kako Hrvatska neće propustiti priliku u utorak protiv Armenije

19.11.2023.
9:51
Ansis Ventins/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je pretposljednjem nastupu u skupini D kvalifikacija za odlazak na EURO 2024. kao gost svladala Latviju sa 2-0 (2-0) i tako se vratila na drugo mjesto na ljestvici koje vodi u Njemačku.

Image
'OSTVARIO SAM SAN' /

Debitant u dresu Vatrenih na Instagramu napisao jednu riječ, a svi pričaju o riječima njegove majke

Image
'OSTVARIO SAM SAN' /

Debitant u dresu Vatrenih na Instagramu napisao jednu riječ, a svi pričaju o riječima njegove majke

Hrvatska je pitanje pobjednika riješila na samom otvaranju dvoboja pogocima Lovre Majera u 7. i Andreja Kramarića u 16. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Hrvatska je stigla do 13 bodova, tri manje od vodeće Turske koja je još ranije osigurala jedno od prva dva mjesta koja vode na EURO, ali i dva više od trećeg Walesa koji je ranije u subotu na gotovanju kod Armenije odigrao 1-1. Armenija je s tim bodom četvrta s osam bodova i više nema izgleda za plasman na EURO, kao i odavno otpisana Latvija koja je kvalifikacije okončala s tri boda.

Hrvatska će se plasirati na EURO ukoliko u utorak u Zagrebu svlada Armeniju, no mogla bi završiti na drugom mjestu i u slučaju neuspjeha protiv Armenije no u tom slučaju Wales ne smije pobijediti Tursku u Cardiffu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Novu pobjedu Vatrenih ispratio je i novinar sprskog Mozzarta Sporta Aleksandar Gligorić u tekstu pod naslovom: 'Hrvatska ne igra kvalifikacije, Hrvatska ih prolazi! I zato je velikan europskog nogometa.'

"Opet su imali sreće… Nemali broj navijača u Srbiji će ovako zaustiti nakon utakmica u kvalifikacijskoj skupini G za odlazak na EP u Njemačkoj. Nekada se po komentarima i društvenim mrežama stječe dojam da bi ljudima ovdje više značilo ispadanje Hrvatske u nekim kvalifikacijama nego prolaz Srbije jer stalno tu nešto 'imaju sreće'. Ali oni traju i bilježe rezultate. I to nema mnogo veze sa srećom, Modrićem, Mamićem, Europskom Unijom, Vatikanom, svjetskim zavjerama i iluminatima", tako je Gligorić započeo tekst u kojem najavljuje da bi Vatreni mogli otići na 13. veliko natjecanje od mogućih 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je uvjeren kako Hrvatska neće propustiti priliku u utorak protiv Armenije.

"Zašto? Zato što su velika reprezentacija i zato što nije u pitanju sreća već kvaliteta i odnos prema kockastom dresu koji je postao najveći brend hrvatske države", ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali ono što je zanimljivo i što dokazuje da nije u pitanju faktor sreće je način na koji Hrvatska igra kvalifikacije. Ona ih ne igra, ona ih prolazi. I to bi trebala biti i nama neka zvijezda vodilja jer manje je važno kako igramo kvalifikacije, bitno je da ih prolazimo i imamo kontinuitet rezultata. Pa kada postanemo stalni sudionik velikih natjecanja, možda nekad nešto tamo i napravimo…"

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo