NEMA KRAJA MUKAMA ZA VATRENOG ASA: / Jedan od najvažnijih Dalićevih igrača upitan za utakmicu sa Slovačkom

Image
Foto: Profimedia

Srebrni Vatreni čak je četiri mjeseca izbivao s terena zbog ozljede koljena

3.11.2019.
9:12
Profimedia
VOYO logo

Čini se kako bi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, mogao zadobiti blagu glavobolju uoči najvažnijeg meča ove godine, onog protiv Slovačke u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2020. Hrvatska ovisi sama o sebi i protiv Slovaka ne smije izgubiti. Daliću će za tu utakmicu trebati najjači aduti, a već je ionako hendikepiran zbog nedostatka Dejana Lovrena i Domagoja Vide, koji imaju paran broj kartona.

No, sada se pojavila novost da bi Dalić mogao opet ostati i bez Andreja Kramarića. Srebrni Vatreni čak je četiri mjeseca izbivao s terena zbog ozljede koljena, a zatim se u listopadu vratio i odmah briljirao s dva gola u dvije utakmice. Međutim, Kramarić je posljednje dvije utakmice svog Hoffenheima bio na klupi. I ne, nije da ga trener ne voli ili nešto takvo, već zbog toga što navodno osjeća bol u koljenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: : Profimedia, AFP

goaljubel Andrej KRAMARIC (1899 Hoffenheim) after goal to the 0-1, jubilation, joy, enthusiasm, action, single image, cut single motif, half figure, half figure. Soccer 1. Bundesliga, 28 matchday, matchday28, FC Augsburg (A) -TSG 1899 Hoffenheim 0-4, at 07.04.2019 in Augsburg / Germany, WWK AREN A. | usage worldwide, Image: 425007965, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Upitan za Slovake

Kramarić i dalje ide na terapije za koljeno, a trener će ga od sada dozirati s utakmicama kako ne bi preopteretio igrača. Hoće li biti spreman za okršaj Hrvatske i Slovačke, to se još ne zna, ali svakako postoji opcija da ju preskoči. Srećom po Dalića, tu je Bruno Petković, ali opet Dinamov napadač jedina mu je opcija i za njega zamjene nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo