UOČI POLASKA U SKADAR

NEMA GLAVNIH ADUTA, ALI VATRENI SE NE BOJE: ‘Imamo dosta kvalitetnih igrača koji ih mogu zamijeniti’

Dan uoči polaska u Skadar gdje će u četvrtak (20.45 sati) igrati kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine protiv Kosova vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić složio se kako bez obzira na izostanak Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena i Marka Pjace Vatreni u toj utakmici moraju ostvariti pobjedu, a tri boda očekuju i iz nedjeljnog susreta protiv Finske u Tampereu.

“Atmosfera je uvijek dobra, premda nije ugodno što nam nedostaju Modrić, Rakitić, Lovren i sad Pjaca. Međutim, imamo dosta kvalitetnih igrača koji ih mogu zamijeniti. Najvažnije je sada krenuti s kvalifikacijskim pobjedama”, izjavio je Subašić i dodao:

KOVAČIĆ PREKO NOĆI POSTAO SPASITELJ HRVATSKE: ‘Koga nema bez njega se može – i mora!

“Kosovo nam je svima nepoznanica, ali napravit ćemo video-analizu i izbornik će nam predočiti sve što treba. Najbitnije je da budemo koncentrirani, pametni, da uđemo sa 100 posto od početka te uzmemo sva tri boda”.

HRVATSKA ‘CRNA LISTA’! Liječnik Vatrenih otkrio veliku istinu o Ivanu Rakitiću: ‘Pokušao je sve, ali…’

Subašić ove sezone uživa i u dobrim rezultatima Monaca, koji je trenutačno drugi na ljestvici francuskog prvenstva, a u prva dva kola Lige prvaka je osvojio četiri boda.

“Lijepo je kad nam u klubu sve dobro ide, uspješno smo ušli u prvenstvo i treba tako i nastaviti. No, to je najteže u nogometu, ostati na visokoj razini, ali nadam se najboljem i ostvarenju cilja, novom plasmanu u Ligu prvaka”, zaključio je hrvatski vratar.

Povratak na Net.hr