TEŠKI DANI / Nekadašnji Dinamov dragulj sve dalje od Katara: Ostao bez minutaže, a sad ušao u sukob sa suigračem

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Za A selekciju odigrao je jedan susret, a sve je izglednije da neće u Katar

19.10.2022.
17:14
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najperspektivnijih mladih igrača Hrvatske godinama unatrag Nikola Moro, nalazi se u najtežem periodu karijere. Nakon odlaska iz Dinama u kojem je igrao važnu ulogu u HNL-u i Europi relativno se brzo nametnuo u drugom Dinamu, onom iz Moskve.

No nakon više od 60 nastupa trener Ruslan Pimenov ga je zaboravio ili bolje rečeno više ga nije vidio u svojim planovima što je mladog Hrvata potaknulo na promjenu sredine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVA DESTINACIJA /

Nikola Moro pronašao novi klub: Rusiju zamijenio Italijom

Image
NOVA DESTINACIJA /

Nikola Moro pronašao novi klub: Rusiju zamijenio Italijom

Srbin ga želio, Brazilac ne

Ljetos je u potraži za minutažom stigao u Bolognu čiji je trener tada bio Siniša Mihajlović. Moro je bio velika želja srpskog trenera te su ga Talijani doveli na posudbu za 1.5 milijuna eura uz opciju otkupa za dodatnih osam no Mihajlović je vrlo dobio otkaz.

Thiago Motta koji je naslijedio Srbina na klupi Bologne je u naredne četiri utakmice Nikoli Moru dao ukupno manje od 20 minuta, a kao da slab period u karijeri nije bio dovoljan mladi Hrvat je prije par dana ušao u sukob sa suigračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni Čileanac ga uzeo na zub

Navodno se 'zakačio' s Garyjem Medelom.

"Nakon jednog duela na treningu Medel je zaustavio igru i udario Mora. Nije bilo posebno nasilno. Moro mu se potom ispričao", piše talijanski Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Medel je jedan od opakijih igrača u Europi, a dovoljno o njegovoj reputaciji govori nadimak koji nosi – Pitbull. Po svemu sudeći ništa se spektakularno nije dogodilo no 24-godišnjem hrvatskom nogometašu ova epizoda zasigurno neće donijeti ništa dobro. Moro je svoj najljepši period karijere odradio u zagrebačkom Dinamu za koji je nastupio čak 114 utakmica, a ostavio je i dubok trag u U21 reprezentaciji za koju je upisao 24 nastupa. Za A selekciju odigrao je jedan susret, a sve je izglednije da neće u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo