LIJEPO PRIZNANJE

NEKAD SU GA ‘RAZAPINJALI’, DANAS GA OBOŽAVAJU: Ovo je konačan dokaz koliko Lovrena cijene u Liverpoolu

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren (27) uskoro bi mogao potpisati novi ugovor sa sadašnjim klubom Liverpoolom.

Prema pisanju više engleskih medija, Liverpool namjerava otvoriti pregovore s Adamom Lallanom, Philippeom Coutinhom i našim Lovrenom s ciljem da trojac prije kraja sezone produlji vjernost Redsima. Lovren je, zajedno s Lallanom, došao iz Southamptona u ljeto 2014. godine, a aktualni mu ugovor vrijedi do lipnja 2019.

LOVREN O SVOM TRENERU: ‘Klopp je dokazao kakav je čovjek kad mi je kći bila bolesna’

Stup obrane Redsa

U prvoj sezoni na Anfieldu hrvatski je stoper prolazio kroz vrlo teško razdoblje. Navijači, mediji i stručni komentatori su ga ‘razapinjali’ nakon svake pogreške, posebno zbog toga što je Liverpool za njega platio 25 milijuna eura i učinio ga najskupljim obrambenim nogometašem u povijesti kluba.

No, dolaskom Jürgena Kloppa na klupu, Lovren je postao stup obrane Redsa. Jedan je od ključnih igrača u momčadi, kritike su praktički nestale i danas je nezamislivo da bi se Liverpool mogao odreći hrvatskog reprezentativca. Dokaz tome je i želja za produljenjem suradnje, a pregovori bi navodno trebali početi početkom sljedeće godine.

Povratak na Net.hr