Nek' počne narodno veselje: 'Slaven Bilić ostaje izbornik'

'Ni meni ni ikome u HNS-u u ovom času ne pada na pamet smjenjivati izbornika. Bilić je s Hrvatskom već osigurao doigravanje za EURO, a još uvijek možemo biti i najbolji drugi, pa i prvi u skupini

10.10.2011.
13:27
VOYO logo

Umjesto sastanka Izvršnog odbora HNS-a, u ponedjeljak se dogodio veliki obrat u rješavanju točke dnevnog reda 'smjena izbornika'. Naime, smjena Slavena Bilića možda nije bila očekivana prije utakmice s Latvijom u utorak, ali iz HNS-a su u posljednja dva dana stigli jasni znaci da će se neminovno dogoditi nakon tog susreta.

Međutim, Vlatko Marković je okrenuo ploču i dan prije susreta dao aposlutnu podršku Biliću. Tvrdi da smjene neće biti unatoč Mamićevoj najavi iz Atene da bi 'Bilić već te večeri trebao postati bivši...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko je emocionalno teško zadrživ, ali voli nogomet i vrlo dobro procjenjuje što je dobro za hrvatski nogomet. Tu Zdravkovu izjavu pripisujem vrućim emocijama i frustracijama neposredno nakon utakmice, kako zbog poraza tako i zbog njegova uvjerenja da ima igrače koji zaslužuju igrati u reprezentaciji, a ne igraju. Zdravko poslije Atene nigdje nije otvoreno kazao ništa na temu Slavena Bilića", rekao je Marković za Jutarnji list i ovako odgovorio na pitanje hoće li braniti Slavena Bilića:

"Branit ću hrvatski nogomet na svim meridijanima! I ako je netko korektan i pošten, uvijek ću stajati iza njega. Gospodo, ne zaboravite da nam je Slaven s reprezentacijom donio i mnogo veselja i dobrih rezultata, i na dobrom je putu da nas odvede na EURO. Naš je i Slavenov problem to što nije mogao pripremiti ni odigrati nijednu utakmicu u kojoj je mogao računati na sve željene igrače. Pa momčadi stalno nedostaju barem petorica, protiv Gruzije u Splitu čak sedmorica, ma kako će to mala nacija poput naše kompenzirati!? I protiv Grka su nedostajala petorica igrača!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnovije vijesti kažu da je sjednica Izvršnog odbora HNS-a odgođena za petak. S obzirom tko vodi hrvatski nogomet, nije isključeno da ova 'bezrezervna podrška' Biliću do tada sasvim splasne.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201110090268006 arti-201110090019006 arti-201110090291006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo