NE VOLE SVI PEPA: / "Moj najveći strah je da će nam on doći za trenera"

Image
Foto: AFP

Da se bira najbolji trener današnjice, vjerojatno bi većina nogometnih stručnjaka na prvo mjesto stavila Pepa Guardiolu. No, ipak nisu svi oduševljeni katalonskim strategom.

4.11.2015.
15:37
AFP
VOYO logo

Legendarni vratar Manchester Uniteda Peter Schmeichel je gostovao na Sky Sportsu tijekom utakmice Lige prvaka između Crvenih vragova i CSKA-a, te pritom iznio prilično iznenađujuće priznanje. Vjerojatno se većina navijača neće složiti s njim, ali 51-godišnji Danac smatra da bi Guardiola bio grozno rješenje za klupu Uniteda.

"Promijenio Bayern na gore"

S vremena na vrijeme se kroz engleske medije provlači špekulacija da bi Guardiola nakon Barcelone i Bayerna mogao postati i trener Manchester Uniteda, ali Schmeichela to nimalo veseli. Poznata Pepova tiki-taka mu nije nimalo impresivna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj najveći strah je da će netko poput Guardiole postati sljedeći menadžer Manchester Uniteda. Guardiola ima svoj način igre, svoj sustav i toga se čvrsto drži. Tako je promijenio i Bayern koji je pod Juppom Heynckesom bio fantastična momčad o čemu svjedoči i trostruka kruna", istaknuo je Schmeichel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo