NE PAMTIMO KADA JE NETKO OVAKO GOVORIO O DINAMU: / Trener Atalante ima neočekivanu poruku za Bjelicu: 'Poraz nas i dalje boli'

Image
Foto: Pixsell

Trener Atalante još uvijek ne može doći k sebi nakon uragana na Maksimiru

1.10.2019.
11:34
Pixsell
VOYO logo

Dinamo je u prvom kolu Lige prvaka priredio možda i najveće iznenađenje od svih klubova, na svom je terenu svladao favoriziranu Atalantu s golemih 4:0. Time su "modri", predvođeni sjajnim trenerom Nenadom Bjelicom i njegovim taktičkim idejama, očitali lekciju svima koji su ih gledali s dozom cinizima i podcjenjivanja, a da su zaista napravili veliku stvar priznao je i ugledni talijanski stručnjak s klupe momčadi iz Bergama, Gian Piero Gasperini.

Trener Atalante još uvijek ne može doći k sebi nakon uragana na Maksimiru pa kaže kako je Dinamova predstava bila nešto najbolje s čim su se do sada susreli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to bolje od bilo čega s čime smo se susreli. Utakmica s Dinamom nas je puno naučila, bez obzira na to što poraz još uvijek boli. Iznenadili su nas, a vidjet ćemo u utorak jesmo li stvarno nešto naučili", rekao je Gasperini čija se Atalanta naglo otrijeznila nakon Dinama i u posljednja tri kola Serie A ubacili su u brzinu više te zabili čak osam golova, a primili samo tri te su u međuvremenu skalpirali i Romu.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Atalanta sada traži krv u Ligi prvaka i šansu za popravljanje štete, a igrat će protiv ukrajinskog Šahtara koji je u prvom kolu poražen s 3:0 od Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi imamo šesnaest vrhunskih igrača koji će protiv Šahtara pokušati očistiti obraz od onoga što se dogodilo u Zagrebu. O Ukrajincima ne moram puno učiti, oni su poznata ekipa s velikim rezultatima u Ligi prvaka. Njima je ovo natjecanje puno prirodnije nego nama. Znamo koliko smo daleko od njih, a Ligu prvaka shvaćamo kao poklon", kazao je Gasperini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo