NISU ZADOVOLJNI VIĐENIM / Funcutima se ne sviđa situacija u Šibeniku: Zaprijetili vodstvu kluba i poznatom menadžeru: 'Spremni smo na sve'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Šibenik će dobiti trećeg trenera samo u 2022. godini nakon što je s klupe potjeran Marko Kartelo nakon samo dvije utakmice

7.3.2022.
10:52
Screenshot/Facebook
VOYO logo

HNK Šibenik uskoro će dobiti novog, trećeg po redu trenera samo u 2022. godini. Nedavno je otkaz dobio Marko Kartelo, a prije njega je s klupe kluba sa Šubićevca letio i Ferdo Milin.

Kartelo se na klupi Šibenika zadržao samo dvije utakmice, a vodstvo kluba svoju odluku objasnilo je kako se radilo o "narušenim međuljudskim odnosima". Nije trebalo dugo da se vodstvo kluba i novi trener posvađaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JESU LI OŠTEĆENI? /

Pogledajte poništeni pogodak Hajduka: Kalinić bjesnio, sudac ga nagradio kartonom

Image
JESU LI OŠTEĆENI? /

Pogledajte poništeni pogodak Hajduka: Kalinić bjesnio, sudac ga nagradio kartonom

"Odluka uprave HNK Šibenik o smjeni trenera Marka Kartela, donijeta je na temelju činjenice kako je u klubu posebno svlačionici trebalo zadržati dobru atmosferu i primjerenu komunikaciju između igrača, ali i igrača i trenera. Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u Klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je “šef” i tko provodi odluke za dobrobit cijele momčadi i Kluba – o tome naime ovise i konačni rezultati", objavili su iz kluba, a sada su se javili i navijači šibenskog kluba.

Funcuti nezadovoljni situacijom

Sinoć su se Funcuti, navijači Šibenika, oglasili po pitanju situacije u klubu. Smeta ih način na koji se vodi klub, a svoju su poruku priopćili uz snimku na kojoj poziraju s palicama i bakljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da su zlokobne slutnje koje smo imali vezano u najnoviju promjenu vlasništva našeg HNK Šibenik bile opravdane. Jedan po jedan Šibenčanin leti iz kluba, famozni tobožnji vlasnik Jurić polako odlazi u drugi plan, a u prvi dolaze neki 'odlikaši' s kaznenim prijavama. Ne možete ih promašiti jer nadaleko smrde po kaljuži iz koje su ispuzali, a u koju godinama pokušavaju odvući hrvatski nogomet.

Mi Funcuti nećemo mirno promatrati kako ti likovi žele naš HNK Šibenik pretvoriti u filijalu 'trofejnog' Hajduka i kako Šibenčani više nisu dobrodošli u svoj klub. Pozivamo i gradsku upravu s obzirom na to da klub koristi gradsku infrastrukturu te je sufinanciran iz gradskog proračuna neka konačno dignu glavu od Poljane i pogledaju prema Šubićevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siniša, Šubićevac nije zahod za premlaćivanje!", poručili su Funcuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzagriženiji navijači Šibenika očito smatraju da su popularni hrvatski menadžer Siniša Šošo, baš kao i vodstvo kluba, odgovorni za događaje u klubu. "Radite zlo, dobit ćete zlo. Spremni smo na sve", poručili su Funcuti, a pritom su skandirali: "Šošo, Turčine, napuši se k*rčine".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo