NAVIJAČI REALA REKLI ŠTO MISLE O MODRIĆU: / Španjolci u velikoj anketi testirala raspoloženje Madriđana prema Vatrenom

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Poznati dnevni list upitao je svoje čitatelje tko će prema njima ostati na Santiago Bernabeu

26.4.2019.
15:20
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Više od mjesec dana prošlo je otkako se Zinedine Zidane vratio na klupu Reala. Kraljevski klub igra jednu od najlošijih sezona u modernoj povijesti. Ispali su u osmini finala Lige prvaka, davno su ostali bez šanse za osvajanje prvenstva, a Barcelona je bila bolja u dvije utakmice Kupa kralja.

Zbog toga je jasno da je pred Zidaneom i Florentinom Perezom veliki posao ovog ljeta. Francuz je imao priliku vidjeti s kakvim igračima raspolaže i pitanje je tko će od njih ostati iduće sezone na Santiago Bernabeu. Real planira dovesti velika pojačanja i morat će u momčadi otvoriti mjesta za Paula Pogbu i Edena Hazarda, koji glase kao njihove velike želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid's French forward Karim Benzema (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric at the end of the Spanish League football match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid on April 21, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Tko ostaje?

Španjolska Marca provela je anketu među svojim čitateljima. Oni su dogovorili na pitanje tko će biti u klubu iduće sezone, a fanovima iz Hrvatske najzanimljivije je zasigurno njihovo mišljenje o Luki Modriću.

Preko 83 tisuće anketiranih u velikoj većini uvjerenja je da će hrvatski maestro ostati u klubu. U to vjeruje 76% anketiranih, dok ih 24% smatra drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazali su tako da još uvijek polažu nade u veznjaka, koji je u kub stigao prije sedam godina i od tada osvojio sve moguće trofeje kao jedna od ključnih karika u momčadi bez obzira tko bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo