SRAM IH BILO / Navijači Real Madrida preko noći promijenili mišljenje o našem Luki Modriću, nećete vjerovati što sada zazivaju

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić nije oduševio u posljednjoj utakmici za Real, porazu od Barcelone u finalu Superkupa

16.1.2023.
16:51
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone rekordni 14. put postali su pobjednici španjolskog Superkupa nakon što su u finalu u Rijadu na stadionu Kralja Fahda pred 60.000 gledatelja pobijedili Real Madrid s 3-1.

U 65. minuti utakmice legendu hrvatskog i svjetskog nogometa, Luku Modrića, zamijenio je Dani Ceballos, što Modrić i nije baš najbolje primio. Luka nije skrivao razočaranje i nezadovoljstvo pa je prvo sjedio na kupi s negativnim izrazom lica, a onda je nervozno bacio bočicu s vodom koja je stradala zbog lošeg rezultata i igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Arena sport screenshot
Image
Foto: Arena sport screenshot

Nakon utakmice, Marca je poprilično žestoko udarila po hrvatskom kapetanu Luki Modriću: "Izuzetno je umoran, fizički je iscrpljen. Izvan igre je u svakom trenutku. On je igrač na kojem se najviše primjećuje minutaža sa SP- a u Kataru."

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dan nakon utakmice Marca je objavila još jednu zabrinjavajuću informaciju o Modriću - da je dio navijača nakon poraza od Barcelone potpuno promijenio mišljenje o njemu i da ne žele da ikada više zaigra za Real. No, na sreću, to je samo njihovo mišljenje koje predsjednik Reala Florentino Perez ne namjerava slušati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čelnici Reala i Florentino Perez neće slušati paničarenje navijača. Prije nekoliko tjedana navijači su tražili da Benzema, Modrić i Kroos produže ugovore, a sada neki navijači ne žele da oni ponovno zaigraju za Real. Iz kluba poručuju - 'strpljenja'", objavila je Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo