NAVIJAČI MONACA NA STADIONU SU OSTAVILI PORUKU ZA KOVAČA: / Odgovor hrvatskog trenera neće im se svidjeti

Image
Foto: Profimedia

Novinari su nakon utakmice Kovača pitali je li primijetio transparent na kojem je pisalo da mora ciljati na titulu. Odgovor hrvatskog trenera mogao bi ih iznenaditi

12.4.2021.
15:02
Profimedia
VOYO logo

Francuski nogometni prvoligaš Monaco, pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača slavio s 3:0 protiv posljednjeplasiranog Dijona, koji je već praktično preselio u drugoligaško društvo.

Vodstvo Monacu donio je Crnogorac Stevan Jovetić u 49. minuti, kad je poslao loptu u mrežu nakon što je gostujući vratar obranio kazneni udarac Ben Yedderu. Ovaj se francuski napadač iskupio pogotkom u 63. minuti, a u 89. minuti je dobio novu priliku s bijele točke i postavio konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je sa 65 bodova ostao na trećem mjestu i u utrci za prvaka Francuske. Vodeći Lille bježi mu četiri boda, a drugoplasirani PSG samo bod.

Image
LEGENDARNI VEZNJAK BIRANIM RIJEČIMA GOVORIO O KOVAČU: /

'Niko, iskreno, ima isti pogled na nogomet kao i ja'

Image
LEGENDARNI VEZNJAK BIRANIM RIJEČIMA GOVORIO O KOVAČU: /

'Niko, iskreno, ima isti pogled na nogomet kao i ja'

'Nema smisla govoriti o tituli'

Novinari su nakon utakmice Kovača pitali je li primijetio transparent na kojem je pisalo da mora ciljati na titulu. Odgovor hrvatskog trenera mogao bi ih iznenaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam, bio je to lijep transparent, odlično je osjetiti potporu navijača. Kao što sam rekao, moramo još osvojiti šest bodova kako bismo osigurali 4. mjesto. Danas nema smisla govoriti o tituli jer nemamo svoju sudbinu u svojim rukama. Ne igramo više protiv Pariza ni protiv Lillea i sad moramo biti fokusirani na svoje utakmice. Kasnije ćemo vidjeti možemo li nešto bolje od četvrtog mjesta. Želimo ostati u borbi“, rekao je Kovač nakon utakmice sa Dijonom pa dodao:

"Razumijem navijače jer nogomet je emotivan sport. Ali ja kao trener moram pokušati ostaviti emocije po strani i nastaviti voditi momčad u istom smjeru. Mi smo na dobrom tragu. Klub radi jako dobar posao i moramo nastaviti ovako ići korak po korak", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo