uvredljiva autobiografija / Navijači Intera prekrižili Icardija: 'On nije naš kapetan ni sada, niti će ikad biti'

Image
Foto: Twitter

Navijače Intera zasmetala je Icardijeva verzija događaja iz 2015. godine kada je jedan od navijača naredio djetetu da vrati Icardiju dres kojega mu je poklonio

18.10.2016.
18:12
Twitter
VOYO logo

Navijači talijanskog nogometnog velikana Intera u utorak su objavili kako više nikada neće prihvatiti da argentinski napadač Mauro Icardi bude kapetan momčadi nakon kontroverznih komentara iznesenih u njegovoj autobiografiji.

Navijače Intera zasmetala je Icardijeva verzija događaja iz 2015. godine kada je jedan od navijača naredio djetetu da vrati Icardiju dres kojega mu je poklonio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom nedjeljnog prvenstvenog dvoboja protiv Cagliarija na San Siru navijači "crno-plavih" izvjesili su nekoliko uvredljivih transparenata na račun Icardija, a kada jer ovaj promašio 11-erac u prvom poluvremenu navijači su aplaudirali.

Iz Intera su objavili kako će kazniti Icardija zbog komentara navedenih u knjizi, ali kako mu neće oduzeti kapetansku traku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzagriženiji navijači Intera na svojoj su internetskoj stranici objavili: "Icardi nije naš kapetan niti sada niti ikada više".

Icardi je u posljednje dvije sezone bio najbolji strijelac Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo