Play ponuda

NISU SRETNI / Navijači Dinama divljaju na društvenim mrežama nakon kiksa protiv Salzburga. Nećete vjerovati tko se ovaj put našao među prozvanima

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Navijači, kao niti nakon prve utakmice, nisu bili baš prezadovoljni izvedbom Dinama

12.10.2022.
9:10
Sanjin Strukic/PIXSELL
Play ponuda

Nogometaši Dinama i Red Bull Salzburga odigrali su na maksimirskom stadionu, u 4. kolu skupine E Lige prvaka, utakmicu bez pobjednika 1-1 (1-1).

Oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Gosti su poveli u 12. minuti, a s 15 metara iskosa precizan je bio Nicolas Seiwald. Dinamo je rezultatski minus izbrisao krajem prvog poluvremena, a u 42. minuti strijelac je bio Robert Ljubičić. Unatoč tome što su oba sastava imala dosta prilika u drugom dijelu, rezultat se nije mijenjao.

Navijači, kao niti nakon prve utakmice, nisu bili baš prezadovoljni izvedbom Dinama i na društvenim su mrežama bili dosta žestoki. Na službenoj stranici Dinama na Facebooku, navijači su se okomili uglavnom na trenera Antu Čačića, zatim Brunu Petkovića, pa čak i Luku Ivanušeca, Arijana Ademija koji nisu inače na repertoaru. Dok su svi bili suglasni oko toga da Martin Baturina mora više igrati. Izdvojit ćemo samo neke od komentara.

Image
VELIKE FACE NA MAKSIMIRU /

Ovaj prizor će oduševiti sve navijače Dinama, pogledajte tko je došao na presudnu utakmicu Modrih u Ligi prvaka

Image
VELIKE FACE NA MAKSIMIRU /

Ovaj prizor će oduševiti sve navijače Dinama, pogledajte tko je došao na presudnu utakmicu Modrih u Ligi prvaka

Komentari navijača

"I kao u prošloj utakmici, opet prekasne izmjene. Neka netko već jednom kaže Čačiću da se izmjene rade prije 80. minute. I da može Baturinu staviti i prije u igru".

"Petkovići i Ademi su isključivi krivci".

"Ivanušec je najveći propalitet u klubu".

"Sjedi mu mali Baturina, koji za 10 minuta napravi više nego onaj Ivanušec, čije je svako dodavanje Austrijancima, bila opasnost po gol Dinama, pa tako su i primili gol".

"Ivanušec u igri punih 80 minuta... Bravo za vrhunskog stručnjaka Čačića".

"Petko 90 minuta? Nevjerojatno kako čovjek stoji. Jel smo mi svi ludi ili je netko ćorav. Onda izvadi Mišića i uvede i Bulata. Ne znam šta da kažem".

"Baturina i Drmić moraju bit ispred Petkovića i Ivanušeca jednostavno moraju".

"Ademi više nema šta tražit u prvoj postavi, Baturina treba u igru, dečko je mlad, talentiran i željan".

"Ivanušec i Petko bili po tko zna koji put igrači manje".

"Trebalo bi malo Ivanušeca i Petkovića na tribine poslat jer su čak dva igrača manje na terenu, gledam onog Šeška mali jede ore teren, a špica je, nama Petković u 20. minuti diše na škrge a ni potrčao nije. O Ivanušecu ne treba ni trošit rijeci više, dečko je blagi užas".

"I Ademi je igrač manje već neko vrijeme samo to nitko neće reći"...

Play ponuda
Play ponuda