KONTRA MRAKU KOTRA SILI: / 'Imamo puno toga protiv mafije iz HNS-a'

Image
16.2.2016.
7:30
VOYO logo

Podsjetimo, Torcida je na društvenim mrežama stavila fotografiju koja sa jedne strane prikazuje bocu Hajdukovog sponzorskog piva "Karlovačko", a s druge stranu bocu "Ožujskog", dugogodišnjeg sponzora HNS-a.

"Vaša hajdučka dužnost je da ubuduće pijete Karlovačko. Jer osim što su sponzori kluba, ovisno o prodaji svih vrsta Karlovačkog piva u Dalmaciji Hajduk može još više zaraditi na temelju varijabilne komponente ugovora. Također imajte na umu tko je sponzor nogometne mafije, tko im drži ljestve!", piše u komentaru pokraj fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija se brzinom munje počela širiti društvenim mrežama. No, nakon toga uslijedila je reakcija koja je dobila i svoj navijački odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se sve pretvorilo u raspravu koja je za rezultat imala i prijetnju tužbom od strane odvjetnice koja zastupa pravne interese Zagrebačke pivovare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došla pismena isprika

Međutim, nakon toga došla je i pismena isprika odvjetničkog ureda Čačić & partneri čija je Orešković djelatnica, kojeg prenosimo u cjelosti.

"Poštovani, ovim putem vas obaviještavamo da sva komunikacija koju je učinila naša djelatnica Jadranka Orešković putem privatnog Facebook profila, a vezano za slučaj posta na Facebook stranici "Hajdučki proizvodi", ne predstavlja službeni stav Zagrebačke pivovare d.d. niti stav Odvjetničkog društva Čačić & partneri. Navedeni dopisi/postovi izašli su u javnost bez prethodnog odobrenja ili Zagrebačke pivovare d.d. i Odvjetničkog društva Čačić & partneri. Ispričavamo se našem klijentu Zagrebačkoj pivovari d.d. i korisnicima Facebook stranice "Hajdučki proizvodi" radi neugodnosti nastalih uslijed sporne komunikacije", piše u dopisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Administratori Face stranice "Hajdučki proizvodi" odmah su objavili dopis uz post:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjeda. Zahvaljujemo odvjetničkom uredu Čačić & partneri na isprici zbog nepromišljenog djelovanja njihove djelatnice. Ništa kontra njih nemamo ali puno toga imamo protiv mafije iz HNS - a i njihovih sponzora. HŽV", stoji u komentaru.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo