Merak usred Brazila: Pogledajte pravu bosansku 'kafanu' u Riju

Premijera Bosne i Hercegovine na velikim reprezentativnim nogometnim natjecanjima nije prošla bez velike euforije domaćih navijača.

15.6.2014.
21:34
VOYO logo

Godinama navijači Bosne i Hercegovine sanjaju o nastupu Zmajeva na Svjetskom ili Europskom prvenstvu. I konačno, san je postao stvarnost!

Stoga, reprezentativni navijači Bh fanaticosi, zajedno sa dijasporom, nisu htjeli propustiti povijesnu utakmicu njihove zemlje protiv dvostrukog svjetskog prvaka (1978. i 1986.), moćne Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su doputovali u velikom broju u Brazil i preplavili čuvenu plažu Copacabanu u Riju. Nije se dugo čekalo na "malo Bosne" usred Brazila, pa su ubrzo od lokalnog kafića napravili bosansku "kafanu".

Pogledajte pravu bosansku kafanu usred Rio de Janeira, vjerojatno prvu u povijesti Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4uO6SYz1_-U

Navijači Bosne i Hercegovine imali su jako dobru uvertiru za totalno "opuštanje" uoči velikog spektakla. Naime, BiH slavi još jedan povijesni sportski uspjeh. Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po prvi puta će nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uzvratu dokvalifikacija Bosna je odigrala neriješeno na gostovanju na Islandu, kod renomiranog rukometnog protivnika koji je na posljednjim Olimpijskim igrama i Europskom prvenstvu zauzeo peto mjesto. Bilo je 29:29, a prije tjedan dana BiH je u Sarajevu slavila s 33:32, i tako s jednim golom razlike izborila povijesni nastup u Kataru. Nije loša uvertira, složit će te se!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo