DRUŠTVENE MREŽE GORE

NAVIJAČ NIZOZEMSKOG PRVOLIGAŠA ŠOKIRAO POTEZOM: Došao do centra igrališta, skinuo se i…

Utakmica Zwollea i Go Ahead Eaglesa igrana u nedjelju u 11. kolu nizozemskog nogometnog prvenstva izazvala je pravu buru na društvenim mrežama, a sve zbog navijača koji je poslije ogleda centar igrališta koristio kao nužnik.

Barem su tako vijest s fotografijom prenijeli mnogi mediji, međutim, istina bi mogla biti i drugačija. Sam neimenovani 50-godišnji glavni lik priče tvrdi, prenosi De Stentor, da se na centru odlučio samo skinuti do gaća, i da je pritom napravio pogrešku, no o obavljanju velike nužde, tvrdi, nije bilo niti govora.

Potvrdio je to i Zwolle službenom objavom u kojoj se govori da dotični ‘nije ništa ostavio na terenu i da se već ispričao za svoje ponašanje’. Sve se dogodilo oko tri sata nakon ogleda u kojem je domaćin slavio 3-1 pobjedu.

“Nisam se uneredio na centru igrališta. To što sam napravio bilo je glupo, ali laž je da sam išta ostavio na travnjaku. Navijač sam Eaglesa, ali ne fanatični. Nakon utakmice na teren se spustilo mnogo ljudi pa sam sišao i ja. Pomislio sam da bih mogao stati na centar i skinuti hlače. Znam, nema objašnjenja za takvo što i nisam to trebao napraviti. Ne znam što mi je bilo. No, ništa više se nije dogodilo, bio sam u donjem rublju”, objašnjenje je dotičnog koji je klubu uputio napisanu ispriku i pojačo je ponudom donacije za omladinski pogon kluba.

“Glup jesam, no ne i toliko da bih obavio nuždu na centru igrališta. Nisam želio ikoga povrijediti, nikako ne navijače Zwollea. Nadam se da će svi ovo shvatiti kao izdvojeni zaigrani incident”, zaključio je.

Povratak na Net.hr