NAVIJAČ MANCHESTER CITYJA NAPADNUT NAKON UTAKMICE SA SCHALKEOM: / Liječnici mu se bore za život

Image
Foto: AFP

Sinoć je jedan od navijača Manchester Cityja napadnu u Gelsenkirchenu, a njegovo stanje još uvijek nije stabilno

21.2.2019.
16:44
AFP
VOYO logo

Manchester City je sinoć u gostima pobijedio Schalke s 3:2 nakon nevjerojatnog preokreta u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Schalke je bio na korak od pobjede protiv engleskog prvaka jer su do 85. minute vodili sa 2:1, a onda su doživjeli katastrofu.

City je izjednačio golom Sanea, a u 90. minuti pobjedu im je donio Sterling nakon još jedne očajne reakcije obrane domaćih. Međutim, mrlju na nevjerojatan susret bacili su navijači Schalkea koji su nakon utakmice napali grupu navijača Cityja. Napad se dogodio sinoć nakon utakmice, a jednom od navijača engleske momčadi doktori se bore za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač je doživio teške tjelesne ozljede i trenutno se nalazi u bolnici u Gelsenkirchenu gdje liječnici daju sve od sebe da mu spase život. Policija pokušava na sve načine riješiti ovaj napada i pronaći krivce, ali zasad nemaju uspjeha, piše BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi rade na tome da se uhite odgovorni

"Klub radi s policijom i u kontaktu smo, ali ne znamo datalje. Neki članovi našeg kluba su ostali u Njemačkoj kako bi dali podršku porodici povrijeđenog napadača koji je u kritičnom stanju", saopštili su iz Manchester Cityja.

"Manchester City je svjestan navodnog napada koji se sinoć dogodio na stadionu VELTINS-Arena. Klub surađuje s policijom iz Manchestera i njemačkom policijom kako bi doznali više informacija. Stožer kluba ostao je u Njemačkoj da pruži potporu obitelji ozlijeđenog navijača koji je trenutno u kritičnom stanju", piše u priopćenju Cityja na kraju kojeg su zamolili sve koji znaju više o napadu da isto dojave policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo