PONIJELE GA EMOCIJE

NAVIJAČ KOJI JE ULETIO NA TEREN KAD JE MODRIĆ ZABIO GOL: ‘Mrtav sam, ne znam gdje sam…’

Navijač koji je u krugu hrvatskih nogometnih reprezentativaca proslavio pogodak Luke Modrića za pobjedu protiv Turske nije uhićen kao što se smatralo, javlja portal 24sata.hr, a njegova akcija nije bila niti planirana.

Riječ je o Danijelu Boškoviću zvanom Čičinko koji je rodom iz Baške Vode, a živi u Stuttgartu u koji se i vratio dan nakon što se ‘proslavio’ uklizavanjem u društvo hrvatskih nogometaša što će Hrvatski nogometni savez financijski sigurno osjetiti.

Napravio je to neplanski

“Nije istina da je Danijel uhićen, već drugo jutro krenuo je kući u Stuttgart”, kazali su iz kruga njegove obitelji, a brat dodao:

“Ma, nije on imao nikakav plan da će uletjeti u teren, jednostavno su ga ponijele emocije.”

Njegov ulazak u teren koštat će Hrvatski nogometni savez nove novčane kazneFoto: Goran Stanzl/PIXSELL

Te emocije, nastavlja isti izvor, vjerojatno su bile dobro izmiješane s alkoholom što potvrđuje i zapis kamera HTV-a tek koji sat prije početka utakmice kada je upravo ovaj momak izjavio:

Kumovao i alkohol

“Već sam dva dana u Parizu, mrtav sam, ne znam gdje sam. Ali nema straha, pobijedit ćemo Tursku sto posto. Bit ćemo prvaci.”

“Vidio sam gdje se najviše pjevalo i bez razmišljanja smo snimatelj i ja uletjeli među hrvatske navijače. Odmah je bila pjesma, zalili su me pivom, a nisam mogao ni zamisliti da će taj kojeg smo snimili uletjeti u teren”, potvrdio je novinar HTV-a Boris Jelavić.

Uefa je jučer najavila da HNS-u prijeti nova kazna upravo zbog hrvatskog navijača koji je upao na teren tijekom utakmice s Turcima na Parku prinčeva.

Povratak na Net.hr