NASTAVLJA SE SJAJNA SURADNJA MINA RAIOLE I JUVENTUSA: / Bianconeri osigurali još jednog njegovog klijenta

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Novu pobjedu u tržišnom natjecanju uskoro će upisati kontroverzni Mino Raiola

28.2.2019.
15:35
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Poznati agent Mino Raiola ima odličnu suradnju s torinskim Juventusom. Veliki broj njegovih igrača je igrao ili igra za Staru damu, a od ljeta će još jedan njegov klijent obući dres Bianconera i tako nastaviti niz.

Novi član torinskog velikana postat će mladi brazilski desni bek Wesley. Radi se o velikom talentu koji trenutno nosi dres Flamenga i čiji je prelazak u redove Juventusa Raiola već dogovorio. Wesley je zvijezda u najavi. Mnogi tvrde kako će on u budućnosti biti izbor broj jedan Carioca na poziciji desnog beka, a sigurno da će u Torinu dobiti šansu pokazati što zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada nada Brazila

Mladi nogometaš uskoro puni 19 godina. U Italiju bi trebao stići početkom ljeta, a s talijanskim prvakom će potpisati višegodišnji ugovor. Hoće li Juventus odmah računati na njegove usluge, ostaje da vidimo. Postoji mogućnost da nakon potpisa bude poslan na posudbu i to je za sada realnija opcija.

Raiola trenutno u Juventusu ima dvojicu svojih igrača. To su Blaise Matuidi i mladi napadač Moise Kean, ali kolonija bi se mogla povećati već u ljetnom prijelaznom roku. S povratkom u redove torinskog velikana spominje se Paul Pogba, a navodno bi i Romelu Lukaku rado obukao dres Juventusa, a obojica su klijenti nizozemskog menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo