SVEMOGUĆI LUKA / 'Nasilni srpski teroristi zvjerski su Modriću ubili djeda pa ih sve protjerali, ali njega je užas definirao da postane najbolji '

Image

The Sun donosi nevjerojatnu životnu priču Luke Modrića

4.6.2021.
22:03
VOYO logo

Kako se 13. lipnja u 15.00 (Pravo prijenosa utakmica Hrvatske na Euru ima HRT) bliži, tako engleski mediji sve više seciraju, pišu o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Podsjetimo, Gordi Albion i Vatreni Euro otvaraju u međusobnom obračunu na Wembleyju.

Image
SENZACIONALNE VIJESTI IZ MADRIDA: /

Luka Modrić produljio ugovor s Realom, evo do kada ostaje i kakva će mu biti plaća

Image
SENZACIONALNE VIJESTI IZ MADRIDA: /

Luka Modrić produljio ugovor s Realom, evo do kada ostaje i kakva će mu biti plaća

Englezi će tražiti revanš za polufinale SP-a

Bit će to prilika da se Englezi revanširaju Hrvatima na jednom ozbiljnom natjecanju (ne u Ligi nacija) za bolni poraz u polufinalu SP-a u Rusiji 2018...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim povodom, jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun donosi nevjerojatnu, naveliko već poznatu životnu priču o Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić svemogući. Hrvatski heroj Luka Modrić bivši je izbjeglica čiji je djed ubijen kada je imao šest godina, ali on je na kraju postao super zvijezda. Luka uživa u zapanjujućoj karijeri, uključujući osvajanje titule Ballon d'Or-a u 2018. godini, a protiv Engleske treba se sučeliti i na Euru 2021, 13. lipnja.

'Šokantno i hladnokrvno ubojstvo'

Kada je superzvijezdi Hrvatske i Real Madrida bilo samo šest godina, cijelo njegovo postojanje, malo biće, život potreslo je šokantno i hladnokrvno ubojstvo njegovog voljenog djeda od strane militantnih srpskih nasilnika i bio je prisiljen živjeti kao izbjeglica u svojoj ratom zahvaćenoj domovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, unatoč takvim poteškoćama, to nije spriječilo ambiciozno dijete da nastavi postati jedan od najboljih igrača na planetu i, sada u dobi od 35 godina, globalna super zvijezda", stoji u tekstu The Suna koji donosi i video malog Luke kako na velebitskim obroncima čuva ovce i koze. Na velebitskom kršu u zaleđu Zadra, Pavle Balenović uhvatio je malog Luku Modrića u prevelikoj mu jakni kako na velebitskoj buri štapom tjera koze u štalu. Video je snimljen prije 30 godina a sad je dio povijesti, nadahnuće mnogima.

Našeg kapetana kako, tada kao 5-godišnjak, bez straha na velebitskoj buri i pod paskom gladnih vukova tjera ovce u tor u sklopu rodne kuće se može vidjeti od 2:30 minute u priloženom videu dolje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2018. godini proglašen je Luka najboljim igračem planete, završivši desetljeće dominacije Cristiana Ronalda i Lionela Messija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, 8. prosinca 1991., tijekom hrvatskog rata za neovisnost, nasilne srpske paravojne snage obrušila su se na Modriće, malo selo u blizini planine Velebit u sjevernoj Dalmaciji i nanijela užas hrvatskim obiteljima koje nisu pobjegle.

'Grupa Srba ga je zvjerski pogubila'

Jedan od uhvaćenih u unakrsnoj vatri bio je Luka Modrić stariji, koji je šetao svoju stoku napuštenom ulicom kad ga je grupa Srba zvjerski pogubila zajedno s još petoricom mještana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja je bila uputiti poruku ostalim stanovnicima Modrića da moraju napustiti svoje selo. Na kraju svega što je poslije doživio, kao dijete u ratnom odrastanju ali i kao igrač, Luka je zadobio mentalnu čvrstinu koja mu je jako dobro poslužila tijekom njegove karijere.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Luka Modrić na dočeku Vatrenih iz Rusije

Zbog njegove snage i svega što mu se dogodilo, rata, šoka zbog djeda, upornosti, njegov je talent procvjetao, otišao je stoga prvo u Tottenham a nakon toga i u Real Madrid. Sada je zvijezda i u klubu i u zemlji, kao i jedan od najcjenjenijih nogometaša na svijetu", stoji u velikom tekstu o životu Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo