BILIĆ NA UDARU BIVŠE ZVIJEZDE: / Super Slav se nakon što pročita ovo baš i neće osjećati super

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

'Oprao' ga je Ogbonna a da ga nije ni spomenuo

19.2.2018.
13:49
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Na službenim internetskim stranicama West Hama objavljen je razgovor sa Angelom Ogbonnom, jednim od boljih igrača momčadi koju je krajem prošle godine zbog niza loših rezultata primoran bio napustiti hrvatski stručnjak Slaven Bilić. Bez da ga je izrijekom spomenuo prst krivnje za ono što je išlo loše talijanski je branič usmjerio baš prema njemu.

Disciplina

Premda je dolaskom Davida Moyesa na klupu momčadi stigao niz nešto povoljnijih rezultata, činjenica je da West Ham ne spava mirno unatoč dvanaestoj poziciji ljestvice koju trenutačno drži. Naime, od zone ispadanja udaljeni su tek četiri boda. Ipak, Moyesovim dolaskom prorijedili su se porazi, a Ogbonna to objašnjava ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo u pozitivnom 'modeu'. Kada nam je išlo uistinu loše promijenili smo menadžera, a novi je donio energiju i mnogo toga dobroga. Ono što je najvažnije, donio je disciplinu, a s njom možete graditi što god želite. Svaki menadžer ima svoj način rada, no disciplina je važna jer uz nju možete trenirati više ili manje, ali znate što trebate napraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak prema naprijed

Nije tu 29-godišnji stoper stao, dodao je i ovo:

"Napravili smo veliki korak prema naprijed u posljednjih mjesec ili dva. Promijenili smo način igranja (trojica u obrani), no ne radi se samo o tome. Trčimo bolje nego što smo prije, ne samo po pitanju duljine trka već i njegove kvalitete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo