PONOVNO BRILJIRA / Legendarni Maradona rasplakao dijete

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, legendarni Diego Armando Maradona, ispričao se dječaku kojeg je slučajno udario nakon kaosa poslije završetka 'Utakmice mira' u Kolumbiji.

15.4.2015.
20:27
VOYO logo

Naime, nakon što je Maradona, najveća zvijezda "Utakmice mira", zabila pobjednički pogodak za 2:1, otrčala je počasni krug prilikom kojeg su navijači nahrlili na malog zelenog. Maradona je u tom trenutku malo izgubio kompas, te je dvaput udario zaštitira te novinara, a pritom je udarac dobio i jedan dječak. Nakon što je uvidio što je napravio, Argentinac je mladog Santiaga Palenciju pozvao u hotel kako bi mu se ispričao.

"Oprosti mi, kad sam te vidio sad među svim tim ljudima, odmah sam znao da si to ti", rekao je Maradona, koji se prije utakmice našao s Papom Franjom i pozvao na mir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grižnja savjesti bila je ipak prevelika...

"Ne želim da se ovakav incident ponovi. Imam dvije kćeri od 20 godina i nikad nisam digao ruku na njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona se dječaku potpisao na loptu, fotografirao se s njim te ga pozvao da budu prijatelji nakon čega se Santiago rasplakao. Sve su vemu, lijepa gesta čovjeka kojem se nekad divio čitav nogometni svijet, i koji spada u živuće sportske legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo