NAPADAČ REAL MADRIDA POZITIVAN NA KORONAVIRUS: / Odmah prebačen u izolaciju i neće igrati Ligu prvaka

Image
Foto: Profimedia

Ove sezone imao je dosta problema s ozljedama i odigrao je svega sedam utakmica u kojima je postigao jedan gol

28.7.2020.
15:18
Profimedia
VOYO logo

Nogometaš Real Madrida, Mariano Diaz, pozitivan je na koronavirus i klub na njega neće moći računati u Ligi prvaka, ako je uopće i računao. Igrači Reala posljednju su utakmicu odigrali 19. srpnja, nakon toga su otišli na kraći odmor, no po povratku u Madrid testirani su na virus i Mariano je pozitivan.

Diaz je ostao u izolaciji, nije došao na trening i izbivat će čak i u utakmicama Lige prvaka koje su na rasporedu početkom kolovoza. Real igra protiv Cityja 7. kolovoza i hvata zaostatak od 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

March 8, 2020, Sevilla, SEVILLA, SPAIN: SEVILLA, SPAIN - MARCH 08: Mariano Diaz, of Real Madrid lamenting during La Liga football match played between Real Betis and Real Madrid at Benito Villamarin stadium on March 08, 2020 in Sevilla, Spain.,Image: 504729690, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Mariano je u Realu od 2011. godine, a samo je jednu sezonu proveo u Lyonu. Ove sezone imao je dosta problema s ozljedama i odigrao je svega sedam utakmica u kojima je postigao jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo