ZAR BAŠ TAMO? / Ni Manchester, ni PSG, ni Real, ni Liverpool. Ponajbolji napadač svijeta odabrao gdje će igrati, a transfer će biti senzacionalan

Image
Foto: Profimedia

Spominjao se tako ovih dana u kontekstu prelaska Manchester United, Manchester City, zatim Liverpool, PSG

9.6.2021.
14:03
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji napadač svijeta, Norvažanin Erling Haaland, čini se, sve je bliže odlasku iz redove dortmundske Borussije. U netom završenoj sezoni Haaland je zabio čudesan 41 pogodak u 41 utakmici, a to je jedan od glavnih razloga zbog kojih je na meti gotovo svih bogatih europskih velikana.

Spominjao se tako ovih dana u kontekstu prelaska Manchester United, Manchester City, zatim Liverpool, PSG, pa onda i Real Madrid, ali na kraju se čini kako bi karijeru mogao nastaviti u nekom sasvim drugom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tvrdnjama engleskih medija Haaland i njegov menadžer, kontroverzni Mino Raiola, odlučili su se za, Chelsea. Aktualni osvajač Lige prvaka u potrazi je za pravim napadačem, a kako imaju oveći budžet, svakako dovoljno velik da pokrije transfer Haalanda koji bi iznosio oko 150 milijuna eura, ne postoji baš nikakva prepreka.

Image
Foto: Moritz Mller/Profimedia
Image
Foto: Moritz Mller/Profimedia

Haaland Profimedia

Cijena paprena

Trener Chelseaja Thomas Tuchel dobio je oko 200 milijuna eura za pojačanja, a kako je Chelsea gotovo na svim pozicijama solidno pokriven, osim možda u obrani i vrhu napada, Tuchel si može priuštiti jedan ovakav izleti i nabaviti si vrhunskog centarfora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haaland i njegov zastupnik već su obavili preliminarne razgovore s većinom ovih klubova, a čini se da bi možda moglo prevagnuti i to što Tuchel jako cijeni Haalanda i to što Chelsea ima velike ambicije napasti vrh Premier lige i pokušati obraniti naslov u Ligi prvaka. No, da će Haaland biti jeftin neće i Tuchel će vjerojatno morati iskrcati gotovo cijeli budžet za transfere ako želi Norvežanina u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo