UPUTIO IM KRITIKU / Nakon šokantnog poraza legendu Bayerna razočarali suigrači: 'Razgovarali smo o tome, ne možemo se tako ponašati'

Image

Nakon neočekivanog poraza izjavu je dao jedini Bayernov strijelac na toj utakmici

2.11.2023.
8:53
VOYO logo

Minhenski Bayern je ispao u 1/16 finala DFB Pokala, nakon što ih je preokrenuo domaći Saarbrücken.

Image
DEBAKL /

Bruka u Saarbrückenu: Trećeligaš u fotofinišu preokrenuo rezultat i izbacio Bayern iz Kupa!

Image
DEBAKL /

Bruka u Saarbrückenu: Trećeligaš u fotofinišu preokrenuo rezultat i izbacio Bayern iz Kupa!

Bavarci su poveli preko Mullera u 16. minuti, a trećeligaška momčad izjednačila je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena preko Patricka Sontheimera. U 96. minuti utakmice za potpuni delirij 16 tisuća navijača zaslužan je bio Gaus koji je pogodio za preokret i senzacionalan prolazak trećeligaša u narednu fazu Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neočekivanog poraza izjavu je dao jedini Bayernov strijelac na toj utakmici Thomas Muller koji smatra da je sve moglo biti razrađeno puno bolje.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/fe7b96f2-77ee-11ee-8cd3-9efcf0a1014e/original

"Puno je razloga za ovaj poraz, tijekom 90 minuta igre ima mnogo situacija koje smo mogli bolje napraviti. Moramo čestitati Saarbrückenu. Naravno, potrebno je malo sreće, ali mi nismo bili pametni", rekao je Müller za ARD.

No, nije Muller frustriran zbog poraza, već poteza kojeg su njegovi suigrači napravili. U razgovoru za Sky kritiku je uputio i svojim suigračima koji su s terena otišli bez ikakvog pozdrava navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijače, logično, često ne zanimaju rezultat ni utakmica. U nogometu se ipak može i izgubiti. Ali nevjerojatno mi je da smo samo nas trojica-četvorica došli pozdraviti navijače. Ne znam koliko su stotina kilometara vozili usred tjedna da bi došli na utakmicu i podržali nas.Najmanje što možemo napraviti jest pozdraviti ih. Ne radi se o tome da sto puta zaplješćemo ili pjevamo neke pjesme. Jednostavno je riječ o pokazivanju poštovanja. Već smo o tome razgovarali u svlačionici i u budućnosti ćemo drugačije napraviti. Ne možemo se tako ponašati", izjavio je napadač Bayerna.

Mulleru je Bayern jedini klub za koji je igrao, a za njega ima 677. nastupa u kojima je zabio 237 golova. a za njih 261 asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 13 ove subote, 4. studenog, stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo od 20.00 u prijenosu UŽIVO

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo