NAKON OVE SARRIJEVE IZJAVE MALO KOME ĆE BITI JASNO ZAŠTO SE ODREKAO HRVATA: / 'Zabrinut sam oko toga'

Image
Foto: Profimedia

Juve je po tom pitanju debelo za konkurencije

29.10.2019.
17:30
Profimedia
VOYO logo

Iako je vodeća momčad Seri A Juventus je po jednom statističkom pokazatelju slabije stoje od konkurencije. Naime, unatoč tomu što u momčadi imaju Cristiana Ronalda, Paula Dybalu i Gonzala Higuaina zabili su tek 16 pogodaka u devet kola. Za ilustraciju, Inter ih je dao 20, Atalanta 28, a Napoli i Lazio po 18. Stoga nije niti čudno što trener MaurizioSarri upravo taj dio igre želi popraviti.

"Ne samo da postižemo jako malo golova, nego i malo naših udaraca ide u okvir gola. Po meni je to prvenstveno psihološki problem. Podijelio sam zabrinutost oko toga s igračima. Moramo više na tome raditi. Moramo biti odlučniji pred golom", rekao je Sarri dan uoči utakmice s Genoom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Maurizio Sarri

Odrekao se Hrvata

S obzirom na to što je izjavio još je neobičnija njihova odluka da u potpunosti zamrzne MarijaMandžukića u potpunosti se odrekne njegovih usluga.

"To što su mu napravili je kriminal. Shvaćam da će negdje otići, ali gdje god ode, tu je čovjek koji je apsolutno sjajan. Ne registrirati ga za Ligu prvaka je jedna stvar, ali ne razmotriti ga za ovakvu utakmicu, unatoč njegovom sigurnom odlasku... To je kriminalno. Pogledajte što je učinio za Allegrijev Juventus. Ne samo oko zabijanja golova, bio je timski igrač, veliki lider, igrao je na lijevoj strani i kao lijevi bek. Gledam sad na klupu i ne vidim igrača koji može promijeniti utakmice", poručio je ovog vikenda dana Janusz Michallik s ESPN-a nakon što je Juve odigrao 1:1 s Lecceom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo