NAKON 27. KOLA: / Borussia ne odustaje od borbe s Bayernom

Image
Foto: AFP/CHRISTOF STACHE

Nogometaši Bayera pobijedili su na gostovanju Stuttgart, a pobjedu na gostujućem terenu je osvarila i dortmundska Borussija koja je bila bolja od Augsbuga.

20.3.2016.
19:52
AFP/CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Bayer je s 2-0 svladao Suttgart. Prvi gol postigao je Julian Brandt u 11. minuti, a končnih 2-0 postavio je nakon četiri minute igre u drugom poluvremenu. Hrvatski branič Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup kod Bayera zbog crvenog kartona, a vratar Dario Krešić cijelu je utakmicu proveo na klupi za pričuve te momčadi.

U drugoj utakmici Borussia je opravdala očekivanja i s 3-1 na gostovanju pobijedila Augsbrg. Domaćini su na početku iznenadili Borussiju i poveli u 16. minuti preko Alfreda Finnbogasona, ali momčad iz Dortmuinda je vrlo brzo preokrenula rezultat i s tri gola stigla do nova tri boda. Golove su postigli Henrik Mkhitaryan (45), Gonzalo Castro (67) i Adrian Ramos (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/WTyW

Ovo su bile posljednje dvije utakmice 27. kola Bundeslige, a nakon njega prvoplasirani na tablici je Bayern s 69 bodova, a druga Borussija ima pet bodova manje. Treća je Hertha s 48 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo