NAJVEĆI GAFOVI 2015.: / Od rušenja Usaina Bolta do Maradonine noge

Image
Foto: Screenshot
1.1.2016.
11:15
Screenshot
VOYO logo

U 2015. godini svjedočili smo osvajanju Barceloninih pet naslova prvaka, Boltovim atletskim uspjesima, Đokovićevoj najboljoj godini u karijeri, no godinu su osim velikih uspjeha obilježili i poneki gafovfi.

1. Kineski snimatelj

Za vrijeme Svjetskog prvensta u atletici koje je održano u Pekingu snimatelj SongTao izgubio je kontrolu nad vozilom te je srušio Usaina Bolta koji je upravo slavio pobjedu u utrci na 200 metara. "Preboljet ću ovaj događaj. Okolo ću počet pričat da mu je Gaitlin platio za ovo", našalio se Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Vidoviti Blatter

Predsjednik FIFA-e SeppBlatter objavio je 21. svibnja na svom Twitteru: Danas je 111. FIFA-in rođendan. U sljedeća dva mjeseca vidjet ćete neke ključne događaje". Šest dana kasnije pokrenuta je istraga protiv čelnika Međunarodne nogometne federacije. Vrhunac tih događaja dogodio se u prosincu kada je Blatter suspendiran na osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Maradona mirotvorac

Diego Maradona izjavio je u travnju uoči humanitarne utakmice u Kolumbiji kao se moli Bogu za mir u toj zemlju te da im to želi iz sveg srca. "Zaustavite nasilje u Kolumbiji", zavapio je Argentinac, a sat vremana kansije nogom je udario 14-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Nevjerojatna reakcija suca

Sudac GabrielMurta, inače policajac, navukao je pozornost na sebe kada je tijekom amaterske utakmice između Brumadinha i Amantes da Bole otišao po pištolj i prijetio gostujućim navijačima da će pucati kad su ga napali. No, pomoćčnici su ga uspjeli smiriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo