HOĆE LI SE TAMO SKRASITI? / Ipak se ne vraća u Dinamo. Najskuplji Modri svih vremena karijeru nastavlja u kultnom klubu

Image
Foto: Profimedia

Pjaca će u CV upisati peti klub iz Italije

19.7.2022.
15:59
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji član Dinama, Marko Pjaca je u ljeto 2016. godine nakon europskog prvenstva prešao Juventus u transferu vrijednom 29.4 milijuna eura. Svi se sjećamo njegovih driblinga protiv Portugala u produžecima na tom turniru, a posljednja utakmica u Dinamu mu je bila protiv makedonskog Vardara.

Krenuo je dobro u Juventusu, čak i zabio pogodak u osmini finala Lige prvaka, no dogodila mu se strašna ozljeda prednjih križnih ligamenata u prijateljskom susretu protiv Estonije. Više nikada nije dobio pravu priliku za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Pjaca slavi sjajan gol u Sassuolou.

Prelazi u Sampdoriju?

U Schalkeu na posudbi je također imao korektnu sezonu nakon povratka od ozljede, ali zbog neispunjenih obećanja tadašnjeg trenera nije tamo dugotrajno ostao. Juventus ga je poslao na novu posudbu, ovoga puta u Fiorentinu gdje su mu otišli ligamenti drugog koljena.

Svoje mjesto pod suncem je tražio i u belgijskom Anderlechtu te Genoi gdje je ponekad znao bljesnuti. Hrvatski strateg Ivan Jurić ga je doveo u Torino na posudbu prošle sezone gdje se zagrebački dečko nije osjetno nametnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca ulazi u zadnju godinu ugovora sa svjetskim velikanom, te postoje naznake da bi moglo doći do raskida istog. Marko Naletilić, nogometni agent, je u ovih šest godina dva puta dobio poziv Dinama za dolazak na posudbu, ali Marku to nije bila želja. Talijanski novinar Romeo Agresti javlja da će 27-godišnjak karijeru vjerojatno nastaviti u Sampdoriji, te da će tamo pokušati po tko zna koji put revitalizirati karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo