POČEO JE NAJVEĆI NOGOMETNI ŠOPING / Najskuplji igrač u povijesti Barcelone trebao bi preći u Newcastle

Image
Foto: Profimedia

Coutinho je, podsjećamo, već imao jako dobru epizodu u Premier ligi. Igrao je svoj najbolji nogomet u karijeri u dresu Liverpoola, a u Newcastleu će sigurno dobiti veliku ulogu u momčadi

8.10.2021.
13:19
Profimedia
VOYO logo

Investicijski fond iz Saudijske Arabije na čijem je čelu princ Mohammed Bin Salman postao je novi vlasnik engleskog nogometnog premierligaša Newcastle Uniteda objavili su klub i vodstvo lige.

Kako je novi vlasnik osmi najbogatiji čovjek na svijetu, krenule su priče o novim igračima i trenerima koji bi mogli doći u klub. Aktualni trener Steve Bruce već je izjavio kako bi mogao dobiti otkaz, a kao njegov nasljednik navode se nekadašnji trener Liverpoola Brendan Rodgers, a tu su i Antonio Conte i Roberto Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se novih igrača tiče, sigurno će sudijski princ odmah krenuti u šoping . Jedno od imena koje se prvo spominje je najskuplji igrač Barcelone svih vremena, Brazilac Philippe Coutinho. On u Barceloni nije ispunio velika očekivanja koja su se nametnula i spreman je za novi početak u Newcastleu, piše španjolski sportski list Sport.

Coutinho je, podsjećamo, već imao jako dobru epizodu u Premier ligi. Igrao je svoj najbolji nogomet u karijeri u dresu Liverpoola, a u Newcastleu će sigurno dobiti veliku ulogu u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAVIJAČI U DELIRIJU /

Newcastle je i službeno najbogatiji klub na svijetu, novi vlasnik ima 50 puta više love od predsjednika PSG-a

Image
NAVIJAČI U DELIRIJU /

Newcastle je i službeno najbogatiji klub na svijetu, novi vlasnik ima 50 puta više love od predsjednika PSG-a

Promijenili se odnosi moći

Dosadašnji vlasnik "Svraka" prodao je klub za 305 milijuna funta, Saudijci će sada držati u rukama 80 posto dionica, a Amanda Staveley i njezina tvrtka PCP Capital, kao i braća Reuben imat će po 10 posto. 

"Nakon završetka testa vlasnika i direktora Premier lige, klub je prodan konzorciju s trenutnim učinkom", priopćeno je iz Premijer lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konzorcij vodi saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman, a fond je "težak" čak 430 milijardi dolara čime je Newcastle United postao jedan od najbogatijih klubova svijeta.

"Izuzetno smo ponosni što smo postali novi vlasnici Newcastle Uniteda, jednog od najpoznatijih klubova u engleskom nogometu", rekao je u izjavi guverner saudijskog fonda Yasir Al-Rumayyan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo