NAJNESRETNIJI NAVIJAČ NA SVIJETU: / Proputovao pola svijeta za utakmcu koja je odgođena

Image
Foto: Twitter

Posljednje kolo Premier lige donijelo je veliki šok za navijače Manchester Uniteda, ali i cijelog svijeta. Utakmica s Bournemouthom otkazana je zbog sumnjivog predmeta pronađenog u WC-u.

16.5.2016.
9:13
Twitter
VOYO logo

Policija je zbog toga ispraznila stadion te ge je uništila kontroliranom ekplozijom. No, na kraju je utvrđeno da se nije radilo o ekplozivnoj napravi nego o lažnoj bombi koja se koristi za trening policijskih pasa. Na stadionu ga je ostavila jedna privatna kompanija i to nakon treninga i vježbe.

Velika neugodnost

"Ovaj fijasko izazvao je neugodnosti za brojne navijače koji su došli na utakmicu. Neprihvatljivo je da se ovo dogodilo", poručio je šef policije Tony Lloyd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav rasplet možda je ponajviše rastužio jednog navijača iz Sierra Leonea. On je proputovao 3000 kilometara kako bi uživo gledao svoj voljeni klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imat će isti taj navijač priliku u utorak u 21 sat pogledati utakmicu ove dvije momčadi, a svi navijači kojima jer ona bila uskraćena uprava kluba je odlučila počastiti. Bit će im vraćen novac a utakmicu će moći besplatno gledati u novom terminu. Također, navijači su odlučili nesretnog Afrikanca počastiti te će tako na njihov račun svjedočiti finalnoj FA utakmicu s Crystal Palaceom ovog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo