NAJLUĐI KANDIDAT: / 'Obećavam da nikad neću izgubiti od smrznutog otoka čiji trener je zubar'

Image
Foto: Screenshot

I dok Englezi još uvijek vidaju rane nakon bolnog poraza od Islanda i traže novog izbornika, krenula je i žestoka sprdnja na njihov račun.

1.7.2016.
16:42
Screenshot
VOYO logo

U šaljivom se videu na Eurosportu tako javio legendarni nogometaš Manchester Uniteda Eric Cantona i objavio svoju kandidaturu za engleskog izbornika. Ta je pozicija ispražnjena nakon ostavke Roya Hodgsona koji se povukao odmah nakon senzacionalnog poraza od potpunog autsajdera Islanda (1-2) u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj.

'Molit ću se nogometnim bogovima'

"Ja Eric Cantona, potencijalni budući izbornik Engleske, obećavam da nikad neću izgubiti od malenog smrznutog otoka čiji je golman filmski redatelj, a pomoćni trener zubar. Ja Eric Cantona, budući engleski izbornik, molit ću se nogometnim bogovima da zaustave kletvu engleskih golmana", govori u uvodu Francuz, aludirajući na poraz od Islanda i brojne pogreške engleskog vratara Joea Harta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja, engleski izbornik, tražit ću od velikog Harryja Kanea da više nikad ne izvodi ključne slobodne udarce ili kornere nego da čeka loptu i zabije glavom. Posebno ako će te j***** slobodnjake slati na Mjesec", dodaje u nastavku Cantona ismijavajući Hodgsonove čuden odluke oko izvođača kornera i ostalih prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je uvijek zabavni Cantona obećao kako nikad neće kritizirati Waynea Rooneyja, kako će za savjetnika dovesti legendarnog Alexa Fergusona, te kako će se odreći nadimka Eric the King i uzeti skromniji Eric the Boss. O svojoj je kandidaturi na kraju predložio referendum, aludirajući na taj način na referendum kojim se Velika Britanija odlučila na izlazak iz Europske unije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo