NAJSKUPLJE POJAČANJE U POVIJESTI REALA OTKRILO POZADINU TRANSFERA: / Ispričao i kakvu je ulogu u svemu tome imao Luka Modrić

Image
Foto: Profimedia

Nakon razgovora s hrvatskim reprezentativcom donio je konačnu odluku

29.10.2019.
18:21
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometaš EdenaHazard otkrio je kako je odlučio napustiti Chelsea godinu dana prije nego što je to i napravio. Sada je pak progovorio o pozadini transfera u Real Madrid i tko ga je nagovorio da dođe na Santiago Bernabeu.

Tim povodom spomenuo je tri imena koja su znatno utjecala na njegovu odluku - Florentino Perez, Thibaut Courtois i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio ranije doći

"Courtoisa jako dobro znam. Uvijek mi je govorio da je Madrid najbolji klub. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji želio sam tamo otići. Već sam donio odluku. Međutim, to nije bilo moguće i ostao sam još godinu dana u Chelseaju. Zbog toga mi je kasnije bilo lakše otići", kazao je i nastavio.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Eden Hazard

"Razgovarao sa s Perezom i rekao mi je da me želi dovesti. Poslije sam razgovarao sam i s Lukom Modrićem i nakon toga sam odmah stekao dojam da me svi žele vidjeti tamo. I na kraju se to konačno dogodilo", rekao je Hazard za klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako mu se ne koncu ostvarila želja dosta je loše započeo karijeru u novom klubu. Zabio je samo jedan gol i upisao dvije asistencije u sedam nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo