VELIKI TRANSFER / Najbolji golman Prve HNL potpisao za velikana. Predstavili su ga na vrlo originalan način: 'Ne brinite, u dobrim je rukama'

Image

Prema SofaScoreu bio je najbolje ocjenjeni vratar Prve HNL prošle sezone

27.6.2022.
11:10
VOYO logo

Vratar hrvatske U-21 reprezentacije Dominik Kotarski, samo nekoliko dana nakon što je Gorica otkupila njegov ugovor iz Ajaxa, ostvario je do sada najveći transfer u karijeri i potpisao je za grčkog velikana, PAOK.

Gorica je kupila Kotarskog za milijun eura prije nekoliko dana, a sada je on u transferu navodno od oko dva milijuna eura, s potencijalom da naraste do tri milijuna eura, prešao u PAOK, te je potpisao ugovor do 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega želio bih zahvaliti predsjedniku Črnku, trenerima, igračima i svim ostalim zaposlenicima na ukazanoj prilici te ugodnoj i obiteljskoj atmosferi tijekom cijelog perioda provedenog u klubu. Gorica mi je omogućila napredak u nogometnom smislu i uvijek ću se rado prisjetiti tih godinu dana koliko sam proveo u klubu. Gorici i sad već bivšim suigračima želim puno sreće u nadolazećim sezonama", rekao je Kotarski po odlasku iz kluba.

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Kotarski je inače, prema SofaScoreu, najbolje ocjenjeni vratar Prve HNL prošle sezone, imao je prosjek od 7.08, što je znatno bolje i od prvog vratara Vatrenih, Dominika Livakovića, koji je skupio tek 6.95.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je na društvenim mrežama predstavio Kotarskog i odmah se pohvalio njegovim sposobnostima, a poslali su poruku Gorici: "Ne brinite za Dominika! U dobrim je rukama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo