NAJBOLJI EL CLASICO POSLJEDNJIH GODINA: / Modrić odigrao brutalno, Benzema zabio petom, Kroos iz slobodnjaka. Pregršt nevjerojatnih poteza

Image

Real je ovom pobjedom za jedan bod preskočio Barcelonu na tablici i izjednačio se s 66 bodova s prvoplasiranim Atletico Madridom

10.4.2021.
22:53
VOYO logo

U velikom derbiju 30. kola Primere Real je Madridu pobijedio Barcelonu u El Clasicu s 2-1.

Golove za Real zabili su Karim Benzema i Toni Kroos, a jedini pogodak za Barcelonu zabio je Oscar Mingueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je poveo već u 14 minuti spektakularnim golom Benzeme. Vasquez je ubacio s desne strane, a Benzema je iz blizine petom zabio za vodstvo. U 28. minuti Toni Kroos je povećao na 2-0 iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora, a pritom je imao i sreće jer se lopta od Desta u živom zidu i ušla u gol.

Image
Image

Real Madrid's French forward Karim Benzema (L) celebrates after scoring next to Real Madrid's Spanish forward Lucas Vazquez during the "El Clasico" Spanish League football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid on April 10, 2021.,Image: 604635338, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

U 34. minuti Valverde je pogodio vratnicu, a katalonska momčad je bila sretna što je na odmor otišla sa samo dva gola zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se vratila u utakmicu u 60. minuti golom Oscara Mingueza koji je iskoristio ubačaj Jordija Albe. Barcelona se potom posve otvorila, a u 90. minuti Casemiro je dobio crveni karton.

Luka Modrić je odigrao cijeli derbi za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovom pobjedom za jedan bod preskočio Barcelonu na tablici i izjednačio se s 66 bodova s prvoplasiranim Atletico Madridom. Momčad Diega Simeonea ima bolju gol razliku, a i utakmicu manje u nedjelju protiv Betisa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO, EL CLASICO, 21:00

REAL MADRID - BARCELONA 2:1

SASTAVI:

Barcelona: ter Stegen; Mingueza, Araujo, Lenglet; Dest, de Jong, Busquets, Pedri, Alba; Messi, Dembele.

Real Madrid:: Courtois; Vazquez, Militao, Nacho, Mendy; Valverde, Casemiro, Kroos; Modrić; Vinicius, Benzema.


Kraj utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' + 4' - Što je sada Real preživio. Barcelona je pogodila gredu u posljednjem napadu! Kakva utakmica, ma najbolji El Clasico posljednih godina.

90' + 3' - Marcelo je imao jedan na jedan šansu, ali od nekud se stvorio Mingueza i spriječio je gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' + 1' - Messi je pogodio okvir gola, ali vratar Reala hvata to. Igrat će se četiri minute. Možda malo premalo s obzirom na sve izmjene i nekoliko situacija gdje se izgubilo dosta vremena.

90' - Crveni karton za Casemira, srušio je Oscara pred samim kaznenim prostorom. Potpuno zasluženo i sada nova prilika za Barcu, za Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

89' - Bliži se kraj utakmice, sjajne utakmice, savršenog derbija. Igrači su doduše sve nervozniji, sada je Casemiro ušao u verbalnu raspravu s Moribom i to nakon što je skršio Messija.

84' - Ohooooo. Čini se da je Mendy povukao za ruku Braithweita u kaznenom prostoru. Igrači Barcelone su podivljali i tražili penal, ali sudac nije dosudio penal. Teško je reći jesu li oštećeni jer Mendy je zaista povukao napadača Barcelone, ali dosta slabo i ovaj je teatralno pao, ali nije prevario suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81' - Dembele ide van, Pedri isto, Trincao i Braithwaite su ušli.

79' - Nešto sada ne valja s opremom suca, već je neko vrijeme izvan igre i popravlja tu svoju tehnologiju, a igračima je dobrodošao ovaj predah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

77' - Stala je kiša malo, može se opet igrati dinamičnije i tako se i igra.

76' - Moramo, ali zaista moramo istaknuti da Modrić igra fantastičnu utakmicu, gotovo svaka lopta koju pošalje suigračima pretvara se u opasnost po gol Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

74' - Malo izmjena sada kod Reala, Benzema, Kroos i Vinicius idu van, ušli su Mariano, Isco i Marcelo. Kod Barce je izašao Araujo, a ušao je Moriba.

70' - Messi gađa u živi zid. Izvukli su se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' - Frka i panika s obje strane. Prvo je Real imao superšansu Kroos je mogao glavom neometano pucati i zabiti s nekih 10 metara, ali je promašio loptu glavom. A s druge strane Messi je iznudio prekršaj na rubu kaznenog prostora i sada prijeti izjednačenje.

66' - Modrić je dao brutalnu loptu Viniciusu preko pola terena, Brazilac onda umjesto šuta bira dodavanje suigraču na peterac, a tamo izbija loptu igrač Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' - Courtois je sada imao čudesnu intervenciju i spriječio je vjerojatni gol. Kakva utakmica, jedan od najboljih El Clasica posljednjih godina.

62' - Real je sada mogao povisiti na 3:1, ali pogodili su stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Real Madrid's Brazilian defender Eder Militao (L) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric challenge Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C) during the "El Clasico" Spanish League football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid on April 10, 2021.,Image: 604639551, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

60' - GOOOOOL! Mingueza! Sjajan gol, Griezmann je kroz noge propustio loptu, a onda je iz drugog plana naletio Mingueza i zabio s nekih pet metara i to cjevanicom.

57' - Evo opet kontra Reala i to dvije za redom, u oba slučaja Benzema je bio blizu finiša, ali nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55' - Strašno kakva kiša pada, a evo sada je Griezmann opasno prijetio, ali bilo je zaleđe.

53' - Otprilike sve isto kao i u prvom dijelu, Barcelona ima posjed i pokušava kombinirati, a Real strpljivo čeka kontru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

50' - Prolom oblaka u Madridu, jedva da se išta vidi od kiše. Teren je sklizak, lopta ima znatno nezgodniji odskok.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kraj prvog dijela utakmice.

45' + 1' - I jaooo, Barcelona je zamalo dala gol i to izravno iz kornera.

45' - Igrat će se još dvije minute.

43' - Neće izgleda moći Vazquez, ući će Odriozola.

40 - Modrićva proigravanja mogli bismo danima gledati, sada je poslao savršenu loptu u for suigraču, ali ovaj je loše centrirao.

38' - Počela je kiša u Madridu, a maločas je u jednom sudaru možda i teže stradao Vazquez. Dobio je gadan udarac u koljeno čini se.

35' - Real prijeti sve više, moglo bi tu biti još golova.

34' - Aaaaauuuuu! Kakva kontra Reala. U sekundi su se nacrtali pred vratima Barce. Modrić je probio passom cijelu liniju obrane i dao za Vinija, ovaj zatim daje na Valverdea, ali pogodio je on u stativu.

34' - Dembele je sada imao šansu utakmice, s nekih 11 metara je imao priliku za šut, ali je promašio loptu.

Image
Image

single club/league/player publications/services.

Toni Kroos of Real Madrid celebrates his goal with Luka Modric Real Madrid v FC Barcelona, LaLiga Santander, date 30. Football, Alfredo Di Stefano Stadium, Madrid, Spain - 10 APR 2021,Image: 604643895, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

28' - GOOOOOOL! Kroooos! Pogodio je Kroos onaj slobodnjak, ali uz puno sreće jer se lopta odbila od igrača Barcelone.

26' - Araujo je skršio Viniciusa pola metra od kaznenog prostora. Velika prilika za Real i Kroosa.

24' - Benzema je izveo taj slobodni udarac i poslao je loptu tamo negdje izvan stadiona.

22' - Žuti karton za Pedrija, namjerno je skršio Casemira u zoni šuta.

20' - Modrić je sada navalio na vrata Barce, dva puta je probao šutirati s ruba kaznenog, oba puta pogodio je blok.

14' - GOOOOOOOOOL! Benzema je zabio petom nakon prekrasne asistencije Vazqueza s desne strane na peterac. Benzema je s ruba peterca efektno petom pogodio pored vratara Barcelone. Svakako treba pohvaliti i Valverdea koji je uraganski projurio s centra prema golu i proigrao Vazqueza.

10' - Prva dobra šansa za Barcu, Alba je centrirao po travi s ruba kaznenog, a na petercu je vratar Reala uspio preusmjeriti loptu s noge Dembelea.

5' - Za sada samo ispipavanja snaga, nema opasnosti po golove, podjednako su (bez)opasni i jedni i drugi.

1' - Počela je utakmica...


Te momčadi, uz to što su najveći rivali, nalaze se u napetoj borbi za titulu u ovosezonskoj La Ligi, Real je trenutno treća momčad na tablici, a Barca je na drugom mjestu s dva boda više.

Image
MODRIĆU ĆE TEŠKO PASTI ZIDANEOV PLAN ZA EL CLASICO: /

Francuz donio odluku koja će mnoge iznenaditi?

Messijev zadnji derbi?

Ovo bi mogao biti zadnji El Clasico u kojem će nastupiti legendarni nogometaš Barcelone Lionel Messi čija je budućnost u tom klubu vrlo neizvjesna.

Messiju ugovor s katalonskim klubom istječe na kraju sezone i ne zna se hoće li ga produžiti, a u identičnoj situaciji je i kapetan Reala Sergio Ramos koji sigurno neće igrati protiv Barce zbog ozljede.

Utakmicu možete gledati od 21 sat na SportKlubu 1.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo