NAJBOLJI DINAMOV IGRAČ NA METI VELIKANA: / Menadžer otkrio ime slavnog kluba koji je bacio oko na njega

Image

Veznjak je svojim predstavama privukao veliki interes europskih klubova.

19.9.2018.
18:14
VOYO logo

Španjolac Dani Olmo u zadnje dvije godine nametnuo se kao najbolji pojedinac u Dinamovoj svlačionici. Zato nije niti čudno što sve više skauta dolazi u Maksimir kako bi vidjeli o kakvom je igraču riječ.

Dvadesetogodišnjak je tako svojim nastupima tako među ostalima privukao interes talijanskog velikana Milana što je u razgovori za Calciomercato potvrdio njegov menadžer Juanma Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da ga prati Milan, ali nisu oni jedini zainteresirani za njega. Prati ga još nekoliko talijanskih klubova, kao i engleskih te španjolskih", kazao je Lopez.

San mu je igrati za Španjolsku

Olmo je stigao u Dinamo 2014. kao 16-godišnjak iz Barcelone, a u ove četiri godine doživio je strelovit napredak. Zbog toga ga iz HNS-a nagovaraju da zaigra za hrvatsku reprezentaciju, međutim on ima drugačiju želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim poziv od španjolske U-21 reprezentacije. Još odmalena mi je san igrati za Španjolsku, ali poziv još nisam dobio tako da zašto ne, volio bih nastupati za Hrvatsku. Putovnicu sam već dobio i bila bi mi čast igrati uz igrače poput Modrića i Rakitića", rekao je Olmo nedavno za As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak se, inače, zbog odličnih predstava našao među nominiranima za nagradu Golden Boy 2018., koja se dodjeljuje najboljem mladom igraču godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo