NA ADRESU REALA STIGLA NEMORALNA PONUDA ZA BALEA: / 'Perez ga želi prodati kako bi skupio novac za Brazilca'

Image

Predsjednik aktualnog europskog i svjetskog prvaka Florentino Perez ovu ponudu vidi kao dobru priliku.

10.1.2018.
10:33
VOYO logo

Na adresu Real Madrida stigla je ponuda u visini od 95 milijuna eura za velškog reprezentativca Garetha Balea. Ovu je vijest objavio španjolski tabloid Don Balon navodeći da je ponuda za 28-godišnjaka stigla iz kineskog kluba Guangzhou Evergrandea.

Također, ističu da je vodstvo Reala jako zainteresirano, ali je problem što Bale ne namjerava nastaviti karijeru na Dalekom istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez želi Neymara

Predsjednik aktualnog europskog i svjetskog prvaka Florentino Perez ovu ponudu vidi kao dobru priliku kako bi prikupio sredstva kojima bi u budućnosti iz PSG-a pokušao dovesti Neymara. Velšanin pak nije impresioniran standardom kineske Superlige pa stoga nije spreman napraviti korak natrag u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno bi bio zainteresiran za eventualni povratak u Premier ligu gdje bi ga u svojim redovima rado vidio njegov bivši klub Tottenham, kao i Manchester United te Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krilni napadač Reala našao se na kritikama navijača zbog sklonosti ozljedama zbog čega je ove sezone nastupio u samo sedam prvenstvenih utakmica. No, čini se da su problemi napokon iza njega što je pokazao u posljednjim dvjema utakmicama s Numancijom i Celtom iz Viga kada je zabio tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo